Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI
Povratak na članak

U oslobođenom Limanu otkrivena masovna grobnica: Utvrđuje se broj tijela, ima i male djece

Ruski predsjednik Vladimir Putin prošlog je mjeseca najavio djelomičnu vojnu mobilizaciju za rusku invaziju na Ukrajinu. Deseci tisuća muškaraca pobjegli su u inozemstvo kako bi izbjegli mobilizaciju.

Komentari 41

DU
Deleted user
16:26 07.10.2022.

Deseci tisucha pobjegli? Pa to je nista na stanovnistvo od 145 milijuna. Nego, ne pishete koliko je Ukra zbrisalo "preko grane"? Bogami, vidim da se dobrim "pilama" voze po HR...

VL
LI
lietuva
14:53 07.10.2022.

Litavljani?

VL
XA
xaron
20:22 07.10.2022.

Izgleda da Britanci više znaju o dogadjajima u Ukrajini, nego u Britaniji.

VL
DU
Deleted user
17:40 07.10.2022.

Po vama da li ovdje Zelnski poziva na "pre-emptive nuclear strike": Now what the NATO has to do to prevent and deter the use of nuclear weapons by Russia. But what is important, and I have to underline that once again in my extents to the international community pre-emptive strikes, pre-emptive actions so that Russia would new what will happen to them. And that in return, I mean waiting for the nuclear strikes first and then to say what’s gone happen to them. No. There is need to review the way the pressure is being exerted. So there is a need to review this procedures so to say.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
20:19 07.10.2022.

Biće veselo .Proslava 70 rođendan večerac

VL
DU
Deleted user
05:48 08.10.2022.

Ma da, sad je u svakom selu masovna grobnica. Ovo više nije za čitati, danima se izvlače nekakve kostk, mogu napisati ipriopćiti što hoće.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
20:42 07.10.2022.

Američki general Jack Keane priznao je televiziji "Fox News" da je Washington za samo 66 milijardi dolara uspio dobiti "Ukrajinu koja umjesto Amerike ratuje protiv Rusije".

VL
PR
prahrvat
07:59 07.10.2022.

"Svi oni koji vole Rusiju, danas su protiv Putinova režima." Andrej Kozirev

VL
DU
Deleted user
10:29 07.10.2022.

Daily Mail Britanske novine su objavile članak gdje opisuju kako Ukrajinci love ruske kolaboratore i ubijaju ih kao svinje. Googlaj "daily mail Ukrainians are taking brutal revenge" gdje ima opisa što su radili ruski kolaboratori.

VL
DU
Deleted user
10:00 07.10.2022.

Reuters i Večernji prenose riječi Serhiy-a Bolvinov-a "U Izjumu je pronađeno 447 tijela...". Zar još nije napravljen neki izvještaj koliko je ukrajinskih civila mučeno? Gdje je izvještaj Amnesty International-a?

VL
Avatar Seugushi Kolkopushi
Seugushi Kolkopushi
12:34 08.10.2022.

Zna se prilično točan broj poginulih civila, uključujući djecu, u Hirošimi i Nagasakiju. Više stotina tisuća. Pa nikome ništa.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:47 07.10.2022.

HARKOV-LUGANSK Nastavlja se usporeno napredovanje ukrajinske vojske u smjeru prometnog čvorišta Svatove od kojeg su prednje jedinice udaljene deset kilometara. Fotografije pokazuju oslobođene gradove Terny i Bohuslavku. DONJECK Bataljon Wagner ruske privatne vojske je uspio osvojiti Veselu Dolinu u blizini Bahmuta. Preživio je teške gubitke i trenutno nije operabilan. HERSON Usporeno je napredovanje ukrajinske vojske u smjeru Dudčani-Milove jer je srušen most kod Dudčanija od strane ruske vojske. Na tom daljnjem pravcu jugozapadno su još dva mosta koje bi Rusi mogli srušiti pa postoje izgledi da se krene i iz sjevernog smjera jer se zbog blata tenkovi ne mogu probijati van prometnica. ZAPOROŽJE Vlada obavještajna tišina, da li je to lukavstvo ili neki novi ukrajinski plan još nije poznato. Mogući je poboj s obale Dnjepra prema Melitopolu gdje se u šumama već nalazi kontingent ukrajinskih partizana i vojnih diverzanata. Ali nikakve vjesti o proboju još nema. DOBAVLJAČI Najveći dobavljač tenkova za Ukrajinu je i dalje Rusija koja je Ukrajincima ostavila u bijegu preko 400 uporabljivih tenkova, dok su Ukrajinci sa svih ostalih strana dobavili 350. Iranski dronovi Šahid pokazali su se efikasni i nanijeli su štetu Ukrajincima. Srušeni primjerci su analizirani i u njima je američki osnovni čip koji je stavljen na kinesku matičnu ploču, a ostatak drona je izgleda sastavljen u Iranu. Rusi hitno traže dobavljača za 500.000 toplih zimskih uniformi. Ukrajinci ih navodno već imaju.

VL
Avatar madcap
madcap
13:56 07.10.2022.

Lavrov, on nikada ne laźe, samo ponekad ne govori istinu. Plus, kako je moguće da Zapad dozvoljava da Rusija bude najveći opskrbljivač Ukrajine oružjem? To treba hitno ispraviti. Prestati s debatama i analizama te poslati sve šta zatraži pressjdnik Zelenskii i vrhovni štab UA bez suvišnih birokratiziranja!

VL
DU
Deleted user
09:50 07.10.2022.

Mala anketa: Mirko Bilandžić dr. političkih znanosti sa Filozofskog fakulteta u Zagrebu jutros u programu N1 govori da Zelenski bezuvjetno zaslužuje Nobelovu nagradu za mir. Tko misli isto neka stisne "like", tko ne misli neka stisne "dislike". Komentari dobrodošli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.