Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija moli pomoć

Dvojica razbojnika napala i opljačkala trgovca u Rovinju

tucnjava (1)
Duško Jaramaz/Pixsell
03.01.2012.
u 12:04

Jedan ga je razbojnik udario, a kako im je Rovinjanin rekao da uza se nema novca, prisilili su ga da otvori trgovinu i preda im novac iz blagajne

Policija traga za dvojicom razbojnika koji su noćas oko jedan sat u Rovinju na Trgu na lokvi istukli 52-godišnjeg Rovinjanina i opljačkali trgovinu koju je netom zatvorio. Nakon što je završio s radnim vremenom, muškarac je krenuo prema svom vozilu kada su mu prišle dvije maskirane osobe i zatražile od njega novac. Jedan ga je razbojnik udario, a kako im je Rovinjanin rekao da uza se nema novca, prisilili su ga da otvori trgovinu i preda im novac iz blagajne. Uzeli su novac i pobjegli u smjeru Doma zdravlja. Napadnuti muškarac lakše je ozlijeđen. 

Policija intenzivno traga za dvojicom napadača i moli građane koji imaju korisnih saznanja o ovom događaju da se jave u Policijsku postaju Rovinj, na broj 192 ili 052/538-239 ili na e-mail istarska@policija. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije