Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadržan u angoli
Povratak na članak

Zatočeni hrvatski pomorac: Nemamo mogućnosti napustiti zemlju...

Prema podacima iz Sindikata pomoraca, dvojici Riječana, prvom časniku palube Vanji Maričiću i zapovjedniku broda Dušku Jelači oduzeti su dokumenti te im je za vrijeme trajanja istrage zabranjeno napuštanje zemlje

Komentari 7

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:40 13.06.2017.

Dakle "cijela posada broda MV 'Suton Tide' raznih nacionalnosti je zadržana u angolskoj luci Soyo" - tu je ipak, da se naslutiti, u igri nekaj više od naslova. Moze se naša diplomacija pretrgnuti, ako je cijela posada zatočena, to bu islo malo teže. Trdnja sdpesticida " jer vlada rh sa svojim predstavnicima u inozemstvu ne čine gotovo ništa, kako u članku i piše" nema veze s vezom.

VL
Avatar aunick
aunick
10:15 14.06.2017.

U strojarskom dnevniku je upisana kolicina goriva kjeg su imali na dan uplovljenja u Angolu. To su imale i vlasti jer su po uplovljenju sondirale tankove. U strojarskom dnevniku se da iscitati koji strojevi su radili i koliko utrosili dan.. Ta potrosnja se odbije od onoga sto je doslu u Angolu i to bi trebalo da se nadsje kod sondiranja prije izlaska iz zemlje. Svaka druga manipulacija sa gorivom nebi mogla biti izvedena brez ukljucenosti upravitelja stroja. Ovo je sve skupa malo nejasno ali ce se dati ne tako tesko pouzdano utvrditi.

VL
Avatar davcro
davcro
20:05 13.06.2017.

sljedeći puta prije krađe dvaput razmisliti

VL
DA
dado56
21:16 13.06.2017.

cudna prica ..., ne bi trebalo biti tesko ustvrditi koliko bi gorivo trebalo biti na brodu.... U africi je sve tesko ...

VL
SD
sdpesticid
18:33 13.06.2017.

doplomaciju je upravo potvrdio gosp. plenković. građani rh, vi koji kušate kruh sa 7 kora, ništa ne brinite jer vlada rh sa svojim predstavnicima u inozemstvu ne čine gotovo ništa, kako u članku i piše. olakotna okolnost ili otegotna, nadam se kako vas ti kriminalci neće zadržati u tamnici zbog, kako u članku i stoji, kriminalnih radnji domicilne države i gotovo nikakve aktivnosti hrvatske diplomacije a na vlasti su hdz&hns&sdss i ostala ekipa koja brine o građanima rh, ma gdje bili.. dobro, riješili su u hrvatskoj pitanje gosp. barišića i ne znam koji je smisao ovog članka jer je sve izrečeno u istom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.