Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaradili kazne

Dvojica Hrvata pokušala nasamariti njemačku policiju, ali nije im uspjelo

Policija
Foto: Paul Zinken/DPA/PIXSELL
23.06.2019.
u 17:05

Policija je obavijestila hrvatske kolege, a 43-godišnjaka će kazniti za vožnju bez vozačke dozvole. Kaznu će dobiti i suvozač, 53-godišnji vlasnik automobila jer je dopustio osobi bez vozačke dozvole da upravlja automobilom

Dvojicu Hrvata koje je zaustavila njemačka policija čekaju kazne nakon što su pokušali zamijeniti mjesta u autu jer jedan od njih, vozač, nikada nije posjedovao vozačku dozvolu.

Kako piše Fenix, dvojac (43 i 53) zaustavljen je 17. lipnja oko 5.30 sati  na odmorištu autoceste A3 kod Rottala u blizini Passaua. Kad su vidjeli policiju kako im prilazi, pokušali su brzo zamijeniti mjesta, no policajcima to nije promaklo.

Policija je obavijestila hrvatske kolege, a 43-godišnjaka će kazniti za vožnju bez vozačke dozvole. Kaznu će dobiti i suvozač, 53-godišnji vlasnik automobila jer je dopustio osobi bez vozačke dozvole da upravlja automobilom.

Pogledajte video najgore parkiranih auta na hrvatskim cestama:

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
20:42 23.06.2019.

Da su ih u Hrvatskoj uhvatili psovali bi drzavu i predstavljali se kao mladi obrazovani kadar i da odose u Irsku. U novinama bi osvanuo clanak opravdavajuci njih i optuzivajuci vladu. Ovako u Njemaca moraju platiti globu i gotovo.

ST
Stipan
21:30 23.06.2019.

Balkanski mudraci.

NI
NikoCro
17:25 23.06.2019.

Legende, cuj mjenjali mjesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije