Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVORENE DVIJE POSLOVNICE

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na koronavirus

Zagrebačka banka
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
23.03.2020.
u 18:50

Zagrebačka banka je već ranije poduzela potrebne mjere kako bi zaštitila svoje klijente, istodobno im neometano pružajući bankarske usluge, istaknuli su

Zagrebačka banka izvijestila je javnost da je kod dvoje njezinih zaposlenika u nedjelju utvrđen pozitivan nalaz na COVID-19.  U skladu s uputama zdravstvenih institucija već su zatvorili poslovnice u kojima su zaposleni te ih temeljito očistili i dezinficirali. 

Kontaktirali smo sve naše zaposlenike koji su možda bili u bliskom i nedavnom kontaktu s pojedincima, savjetujući ih da 14 dana provedu u samoizolaciji i da slijede savjete zdravstvenih institucija.  Također, klijenti koji su nedavno posjetili poslovnice u kojima rade navedeni zaposlenici bit će kontaktirani prema uputama nadležnih tijela.

VIDEO: Koronavirus mijenja navike Hrvata

- Zagrebačka banka je već ranije poduzela potrebne mjere kako bi zaštitila svoje klijente, istodobno im neometano pružajući bankarske usluge. Kao preventivnu mjeru, banka je također sve poslovnice, centre i ostala radna mjesta opskrbila setovima za zaštitu koji sadrže maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva - kažu u Zabi koja  ne otkriva o kojim se poslovnicama radi.

Tema: Koronavirus

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zooltan
19:05 23.03.2020.

Jbg .... Otišao je virus izvan kontrole tko će poloviti one koji su unutar i prije 14 dana bili u banci ? a neki ljudi stvarno sline novčanice koje broje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije