Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24 SATA

Dvoje poginulo od struje u kupaonici

23.09.2003.
u 00:00

PETRINJA, RIJEKA - U manje od 24 sata čak dvoje ljudi je na vrlo sličan način umrlo od struje u kupaonici, u Petrinji i u Rijeci.

U kući u Sisačkoj ulici 48a u Petrinji u nedjelju navečer poginula je Ljubica Jendričko (48). Tragedija se dogodila dok je bila u kadi, a vjerojatno zbog loših električnih instalacija, došlo je do proboja struje preko tuša, što ju je na mjestu usmrtilo, priopćila je policija. Đuro Jendričko, njezin suprug, izjavio nam je kako ju je našao na podu, a kad ju je pokušao uspraviti i njega je udarila struja. Naime, instalacija postoji još od 1996. godine i suprug ne vjeruje da se to moglo dogoditi. Za našeg posjeta čekao je Elektrinu ekipu, kako bi se pregledale sve elektroinstalacije u njihovoj obiteljskoj kući.

Aleks Mrakovčić (31) iz Rijeke umro je jučer u 7.45 sati u riječkoj bolnici od posljedica strujnog udara. Nešto ranije, u 5.50 sati, Mrakovčića je stresla struja dok se tuširao u stanu u Vičićevoj 4. Utvrđeno je kako je prethodnog dana namještao nosač zavjese na tušu i oštetio električni vodič bojlera. Kako je bojler prilikom tuširanja bio uključen, dogodila se nesreća. (mš, tr)

Mrtav vozač, dvoje kritično

OSIJEK - Na zapadnoj osječkoj obilaznici, koja je za promet otvorena prije tri tjedna, jučer je u 10.20 sati u sudaru kamiona TAM-a i "volva" poginuo Mirko Kormanjec (48) iz Našica, a dvoje Nijemaca je kritično. Kormanjec je upravljao TAM-om prema Čepinu. Na raskrižju s obilaznicom nije se zaustavio unatoč prometnim znakovima. Dok je presjecao obilaznicu, u njega je udario "volvo" kojim je iz Osijeka prema Vuki upravljao Johann Schmitt (62). Udarivši u bok TAM-a sletio je u kanal, a teretnjak se zavrtio za 180 stupnjeva. Schmitt i njegova suputnica Luca Oršolić (59) teže su ozlijeđeni i liječnici se bore za njihov život. (er)

Djevojka mrtva od "ecstasyja"?

SPLIT - U stanu u Supilovoj ulici u Splitu u subotu oko 17 sati umrla je 18-godišnjakinja s Brača. S njom je bio prijatelj Englez T. T. (40). Obdukcijom je utvrđeno kako je uzrok smrti edem mozga, najvjerojatnije uzrokovan uzimanjem opojnih droga. Engleza će ispitati istražni sudac, ali ne kao osumnjičenika. Za sada nema elemenata kaznenog djela, a još treba obaviti i histološke i toksikološke pretrage. Doznajemo da je u pitanju bio "ecstasy", raširen među mlađom populacijom. Premda stručnjaci odavno upozoravaju na štetnost i opasnost "ecstasyja", obično se najteže posljedice povezuju isključivo s heroinom. "Ecstasy" je, upozoravaju stručnjaci, još i opasniji jer je reakcija potpuno individualna, za razliku od heroina. (drm)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije