Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE NESREĆE

Dvoje motociklista smrtno stradalo u dvije prometne nesreće koje su se dogodile u nedjelju

Ilustracija
Igor Soban/PIXSELL
30.04.2018.
u 14:43

U prometnoj nesreći od posjedica udara 51-godišnji motociklista preminuo je na licu mjesta dok je njegova 42-godišnja suputnica zadobila teže tjelesne ozlijede.

Tijekom proteklog vikenda na području Vukovarsko-srijemske županije zabilježene su dvije prometne nesreće s dvije smrtno stradale osobe. U nedjelju, oko 3.50 sati, 49-godišnjak iz Slavonskog Broda, smrtno je stradao nakon što je s motociklom naletio na postavljenu prometnu opremu za označavanje zapreka.

Nesreća se dogodila u blizini Babine Grede. I drugi smrtno stradali je motociklist koji je prilikom pretjecanja udario i osobno vozilo koje mu je dolazilo u susret. Prema navodima policije ta nesreća se dogodila također u nedjelju, oko 17:30 sati, na cesti između Privlake i Mirkovaca. U prometnoj nesreći od posjedica udara 51-godišnji motociklista preminuo je na licu mjesta dok je njegova 42-godišnja suputnica zadobila teže tjelesne ozlijede.

Komentara 1

BI
bihhib
15:14 30.04.2018.

Svake godine iste stvari... cudo da nisu mlade osobe. Iskrena sucut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije