Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaboš

Dvojac iz Zagreba i BiH provalio u trgovinu

provala
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
22.02.2019.
u 11:34

Dvojac iz Zagreba i BiH, 40 i 37 godina, zatečeni su u provali trgovine mješovitom robom u Gabošu, selu nedaleko od Vinkovaca

Dvojac iz Zagreba i BiH, 40 i 37 godina, zatečeni su u provali trgovine mješovitom robom u Gabošu, selu nedaleko od Vinkovaca. Kako navode iz PU njih je u probali zatekla policijska ophodnja poslije čega su uhićeni i prevideni u policijsku postaju gdje je provedeno kriminalističko istraživanje i utvrđen njihov identitet.

Prilikom provale ovaj dvojac je otuđio novčani polog te 434 kutija različitih cigareta ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija je temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru obavila i pretragu doma i drugih prostorija 23-godišnjaka u Marincima, sela kod Vinkovaca.

Tom prilikom pronađeno je oko 124 grama marihuane, poluautomatska puška, 58 komada različitog streljiva, plastična obloga ručnog bacača raketa i tri noža za automatsku pušku. 23-godišnjak je uhićen i nakon kriminalističkog istraživanja predan u pritvorsku jednicu policije, uz kaznenu prijavu za Neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. 

>>Drska krađa u zračnoj luci

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zgalas
12:23 22.02.2019.

Bosanci na privremenom radu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije