Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Križevcima

Dvaput silovao suprugu i prijetio joj smrću, može dobiti do 15 godina zatvora

Ilustracija, silovanje
Davor Javorovic/PIXSELL
05.05.2021.
u 09:41

Prema kaznenom zakonu prijeti mu od tri do 15 godina zatvora.

Zbog silovanja supruge i prijetnje smrću tužitelji Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru podignuli su optužnicu protiv 53-godišnjeg muškarca iz Križevaca.

Muškarca se tereti da je od siječnja do svibnja 2019. godine, na širem području Križevaca, u dva navrata savladao otpor svoje supruge i unatoč njenom protivljenju počinio navedena kaznena djela, piše Podravski.hr. Kada mu je žena rekla da će ga prijaviti, ili pak kako bi spriječio to, 11. srpnja 2019. godine u cilju da ju ustraši, zaprijetio riječima koje su kod njegove supruge izazvale strah za vlastiti život i sigurnost.

Prema kaznenom zakonu prijeti mu od tri do 15 godina zatvora.

Komentara 1

FU
furest
13:53 07.05.2021.

Kako moze neka zena supruga zivjeti sa nekim muskarcem u braku a da zna da je on potencionalni silovatelj i da i dalje snjim zivi a kad ju ipak siluje onda to treba drustvo platiti sa 15 godina troska zatvora ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije