Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englezi bez mjera
Povratak na članak

Dva mjeseca žive bez restrikcija. Nema Covid potvrda, obveze nošenja maski. Evo kakva je situacija s koronom

Vlada tvrdi da njezin plan zasad funkcionira, no da se sve može promijeniti ako će biti potrebno.

Komentari 27

AA
aabbcc
22:15 26.09.2021.

Kao interesantno desetine milijuna britanaca su cijepljeni cjepivom AZ za mnoge drzave zabranjenim i neucinkovitim cjepivom od 2-eura koje daje samo 60% zastitu i eto postigli bolje rezultate od cijepljenih skupim fajzerovim cjepivom od 20 eura po cjepivu...itd.

VL
JI
Ja_i_Otac_jedno_smo.
20:20 26.09.2021.

Nema tog posla kojim me mogu ucjeniti, prava koji mi mogu oduzeti, ne postoji. Sloboda je naša sudbina. Ljudi zar ne shvaćate da je druga pandemija na djelu, pandemija straha. Nemojte biti oruđe u njihovim rukama. Cjepivo ne sprječava zarazu. Već se u nekim zemljama govori kakao će ovo biti way of life, za one koji me znaju engleski znači način života. Vakseri ako se Vi želite cijepiti par puta godišnje, samo izvolite, imate i našu dozu.

VL
XA
xaron
18:01 26.09.2021.

Zaboravili ste napisati da je zbog corona blokade bolnica odgođeno oko 13 miliona zdravstvenih pregleda, da je povečan broj umrlih necezani za coronu, zbog propuštanja hitnoh zdravstvenih intervencija..

VL
DU
Deleted user
18:52 28.09.2021.

"To ide na ruku kritičarima koji smatraju da je vladina strategija borbe protiv pandemije loša i oslanja se na visoku stopu cijepljenja kako bi suzbila širenje koronavirusa." Ajde vi vakseri meni jadnom necijepljenom objasnite ovo: ako je stopa procijepljenosti oko 83% cijepljenih sa obije doze, zakaj je onda vladina strategija oslanjanja na cijepivo loša??? Nije li se ovo opoziciji "omaklo" pa su rekli istinu i još jednom dokazali da je cijepivo kompletno beskorisno??? Kao i Jens Spahn kada se izlajao da, ako će se testirati cijepljeni, pandemija neće nikada biti gotova!!!

VL
MA
marinalučica
23:39 27.09.2021.

Kako to da novo zaraženih posljednjih dana imaju dvostruko više nego Francuska, Italija, Njemačka i Španjolska zajedno?

VL
FR
franc251
21:03 26.09.2021.

Baš zanimljivo kako u ovakvim člancima uvijek "zaborave" stavit postotak procijepljenosti stanovništva.U Velikoj Britaniji jw postotak cijepljenih s dvije doze oko 83% a barem s jednom 89% stanovništva starijeg od 16 godina, pa je jasno da mogu ukinut anti korona mjere.

VL
DU
Deleted user
18:07 26.09.2021.

Nemojte se cijepiti. Koja to budala želi povratak u normalan život. Dobro nam je, tako nam i treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.