Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIVAN PRIZOR

Dva kita viđena kako plivaju ispred Korčule i Novog Vinodolskog: 'Stranci su bili u šoku od sreće'

Čitatelj 24sata
10.07.2020.
u 15:22

Lučka kapetanija grada Korčule potvrdila je da su dobili dojave o dva kita u blizini obale.

Dva kita zalutala su i završili ispod starog grada otoka Korčule u petak oko 10 sati gdje su plivali obalom nekoliko minuta. U rijetko viđenom prizoru kako se kitovi približavaju obali i vrte u krug uživali su turisti kao i domaći. 

- Bili su možda dvije-tri minute, nije bilo lučke kapetanije. Ljudi su samo stali i snimali, na početku je bilo malo strašno, ali kasnije je bio lijep prizor - ispričala je svjedokinja za 24sata. 

Dva kita su proplivali kratko potom nastavili svoj put prema otvorenom moru. 

 

- Neki su čak komentirali kako se neće više kupati, možda su se stvarno prestrašili malo. Ne znam da li su bili ozbiljni ili ne - nadodala je. 

Kitovi su viđeni par sati kasnije kod Novog Vinodolskog. Oni su došli 150 metara od obale gdje su se zadržali nekoliko minuta i nastavili prema otvorenom moru. 

- Svi smo bili u šoku, plivali su tamo nekih pet minuta. Bili su točno nasuprot plaže Vinodolski, stranci su bili u šoku od sreće - ispričao je čitatelj.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
17:19 10.07.2020.

Dva kita viđena kako plivaju ...... ja mislio kako kitovi lete

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
08:03 11.07.2020.

Ja mislio braća Mamić na odmoru pa zakazala navigacija.

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
08:48 11.07.2020.

A morajul oni u ovaeznu samoizalaciju,jer dolaze iz africki mora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije