Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDU PRENOSILI UŽIVO
Povratak na članak

Dva argentinska svećenika osuđena na preko 40 godina zatvora zbog spolnog zlostavljanja gluhih učenika

Preko 20 učenika škole u Mendozi, Institut Antonio Provolo za gluhe, svjedočilo je protiv dva svećenika i djelatnika škole.

Komentari 14

KO
Kokoiduhovi
07:47 26.11.2019.

Ne treba njima inkvizicija. Treba im zavrnuti pipe kroz koje im dotječu rijeke novca. Neka žive kao nekada, od milostinje i vlastitog rada, Oholost; najgori od grijeha. A koliko tek užasa nikada neće biti otkriveno, koliko boli, rana i patnjii nekažnjeno. Čudim se ljudima da trebaju popove. Pa Bog je svuda oko nas i u nama. Samo treba živjeti po čistom srcu, savjesti i moralu.

VL
TB
taras.buljba
07:21 26.11.2019.

Jezivo i sablaznjivo na sta se crkva svela,pod hitno joj treba inkvizicija.

VL
DU
Deleted user
18:27 26.11.2019.

Kod nas odu u mirovinu i još se žale na dom koji košta 1000€,kao onaj iz Bibinja.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:34 26.11.2019.

Nazalost, nista novo. Crkva se odrice vjeroucitelja zbog govora na prosvjedu, a ovakvih se ne odrice.

VL
DU
Deleted user
12:02 26.11.2019.

Gdje je Bog bio da zaštiti tu djecu? Meni se čini da je sve ove godine Bog štitio pedofile, ubojice, lopove, silovatelje....a vidimo na kome se iskaljava Bog, na maloj djeci na način da im rođenjem osigura rak i mjesto na onkologiji, što su ta djeca skrivila Bogu i zašto su zdravi tipovi poput Koradea, Culeja, Đakića juniora koji prežive udarac sa 150 kmh u most, kako to komentirati? Meni se onda taj Bog gadi koji ubija nevine a čuva zlikovce!

VL
ST
Stipan
17:15 26.11.2019.

Dvolični vragovi kojih ima jako puno. Oni nemaju ništa zajedničkog sa naukom Isusa Krista. Niti svećenici niti biskupi ili pape.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
13:41 26.11.2019.

Homoseksualni lobi u crkvi je izuzetno jak i protiv njega se crkva bori zadnjih godina svim silama, americki kardinal osuden za pedofiliju bio je cest gost i kod Obame i kod Hilary ,crkva treba cistit svoje redove i ne biti utociste homoseksualaca

VL
LI
liliZG
16:46 26.11.2019.

neki dan sam gledala na CNN-u kako su godinu dana pratili slučaj Salizijanca-Don bosko ekipe , odnosno belgijskog svećenika-pedofila koji je tamo osuđen i odradio svoju kaznu a onda lijepo otišao u afriku i nastavio svojom rabotom, dok mu ekipa cnna nije pokucala na vrata, obavijestili su sve od vatikana do njihove centrale u africi i belgiji i na kraju su ga vratili doma , što će dalje biti valjda ćemo morati na cnn u pratiti, jer su oni godinu dana prikupljali materijal protiv njega..... ...u vatikanu su rekli da ništa legalno ne mogu protiv salezijanaca- danas drugom u svijetu po veličini redovničkog reda jer oni ne potpadaju pod njihovu ingerenciju ,.. sad mi je malo jasniji taj animozitet između fratara i klera pod kaptolom... ove gore boli kaj ove druge ne mogu kontrolirati...

VL
DU
Deleted user
18:30 26.11.2019.

Guravac između homoseksualaca i pedofila je velika razlika. Imaš Google pa malo prouči.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.