Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Narod kojem je Thompson važniji od Šerbedžije na najboljem je putu da umre od zaglupljenosti i nestane

Lako je nahuškati ljude protiv Frljića, ali hajde ih pouči da odu u kazalište i pogledaju Matišića

Komentari 73

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
08:29 08.06.2017.

nisam pročitao tekst, samo naslov.. malo tko i čita ovu budalu...

VL
NO
Norway
09:09 08.06.2017.

Cavoglave su dostupne svima i mi ih se nikada nećemo odreći . U Domovinskom ratu su Međimorec i Praljak okupili glumce i išli na frontu, a Šerbedžija u Srbiju.Zašto niste usporedili privatizirane Brijune i Goli otok?

VL
AL
alf
09:13 08.06.2017.

Thompson mozda nije nekakav pjevac, ipak voli svoju domovinu. A sto je Rade toliko doprinio za hrvatsku kulturu? Njegove zasluge u smrdljivim partizanskim filmovoma, mozda nesto znace za propalu Jugu. Za Hrvatsku oni nemaju vrijednosti.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:44 08.06.2017.

Hm, u vrijeme domovinskog rata, Šerbeđija je bio u Londonu i u Los Angelesu, snimajući i zarađujući. Ovaj drugi piva je i puca. Možda su različiti, ali ovaj i dalje piva, a Radetu su dati Breoni da tamo slaže neke svoje predstave, koje gleda neka nazovielita, na državni trošak. Btw, bit će i koncerata u Sloveniji. Neće biti povika na početku koncerta "Za dom spremni", nego "Za hižo pripravljeni", ali svi će znati tko je ko. Ima pravde, ima.

VL
PO
portugisac
09:30 08.06.2017.

Meni je ovo teška uvreda od strane gospodina Pofuka. Kakovo jadno uspoređivanje. Onoga koji je branio i stvarao Hrvatsku a brane mu se koncerti i onoga koji je napustio u to vrijeme Hrvatsku a besplatno mu se daju Brijuni. Pitaoo bih autora članka tko je od Thompsonovih obožavatelja uopće imao priliku doči blizu tih Brijuna. To je bilo rezervirano za SDP elitu na čelu sa stazićem koji su noćenje plačali 7,00 kuna. Jadno je ovako pisati o domoljubima.

VL
IM
Immanuell
08:54 08.06.2017.

Prvo, kad vidim u tekstu konstrukciju "Duško je Ljuština", spopadne me muka. Ajmo izvještavati javnost o potezima premijera i početi rečenicu sa "Andrej je Plenković"..... Drugo, Thompson i Šerbedžija nemaju ama baš nikakvu poveznicu i to uspoređivati može samo netko tko ne poznaje niti osnove masovne psihologije naroda.

VL
TI
Tigrus
10:04 08.06.2017.

S obzirom da su jos uvijek uvijek velikosrpske ideje jako prisutne kod susjeda, normalno da nam je THOMPSON puno važniji od srpskih glumaca koji ljetuju na Brijunima.

VL
DU
Deleted user
08:30 08.06.2017.

...I još nešto. Jeste li Vi ikada poslušali Thomsonove rok balade, kad već prozivate one koji nisu kročili na Brijune! Kao da je na Brijune lako doći!

VL
GD
Gospon Drug
08:19 08.06.2017.

Novinar koji nije dobio kantu čekali nije neki novinar!

VL
Avatar southman
southman
09:37 08.06.2017.

Šerbedžija je glumačka veličina međunarodnih razmjera, ali istovremeno i moralna i domoljubna nula !

VL
DU
Deleted user
08:27 08.06.2017.

Čemu ovakav naslov? Kakve veze ima Thomson i Šerbedžija? Ja osobno poštujem i jednog ui drugog, prije svega po njihovim sposobnostima, a njihove političke preferencije nisu iste i dobro da nisu! Ovakvi komentatori se čude što i tko narod dijeli na lijeve-desne, crne-crvene...Vi svojim pisanjem direktno pogodujete procesima koji razdvajaju a ne spajaju!

VL
MA
marjanko
09:41 08.06.2017.

nosi se i ti i duško i rade!!!!! MPT je nešto riskirao za ovu zemlju.....

VL
Avatar Django
Django
10:25 08.06.2017.

Kritičar kojem je jedno glumatalo koje je svoje najbolje uloge dalo u američkim filmovima kao ruski mafijaš i to zahvaljujući činjenici da nije bio u stanju naučiti engleski jezik ne bi smio suditi o ukusu drugih ljudi.

VL
KK
klara.kos.73
10:12 08.06.2017.

e moj Branimire! Nisi više za čitati, vlastita mater treba te se stiditi nakon ove kolumne.

VL
Avatar Bukovnik
Bukovnik
14:20 08.06.2017.

Thompson je branio Republiku Hrvatsku i pjeva o ljubavi i Domovini. Rade Serbedzija ju pljuje i omalovazava gdje god stigne. Planduje na Brijunima zajedno sa Stazicem i trosi tesko zaradjeni novac hrvatskih poreznih obveznika. pa kako vam samo takva glupost gosp. Pofuk moze pasti na pamet. A st oje to Serbedzija dao Republici hrvatskoj osim sto joj trosi novac. I da dodam...sada se u Hrvatskoj vladi razbuktase strasti o gostovanju marka Perkovica u mariboru. A pod nosom u Republici Hrvatskoj mu je bio zabranjen koncert u Puli. I dok su srpske cetnikuse gostovale i pjevale jugo oficirima i onima koji ne vole Hrvatsku jednom domoljubu kao sto je Thompson to je bilo zabranjeno od strane pulskog gradonacelnika Miletica. Pa tko je taj momak nosa bijelog od bijeloga praha da zabranjuje koncerte Hrvatskom Domoljubu. Da li je gradonacelnik iznad drzave ili drzava iznad njega?

VL
DU
Deleted user
09:37 08.06.2017.

Narod koji ne podupire SVOJE kazalište umire, ako nije već umro. SVOJE! NE TUĐE!

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
11:28 08.06.2017.

Istina. Narod koji ne podupire svoje kazalište, umire. Samo ovo što imamo danas uglavnom nije hrvatsko kazalište - čast iznimkama. Hrvatsko kazalište možemo gledati npr. na Festivalu kršćanske kulture koji je upravo u tijeku. I ulaz je besplatan.

VL
JP
jpavicic
12:05 08.06.2017.

Država u kojoj Branitelji i osloboditelji prepuste vlast onima koji tu državu nisu željeli, voljeli i sve radili i rade da je ne bude i da je unište, ne može naprijed, jer po prirodi stvari, ako netko nešto ne voli, ne može mu ništa dobro učiniti

VL
MA
malopivo
14:05 08.06.2017.

A gdje ti je Serbedzija bio za vrijeme rata,da bi mu dali Brione da pijanci cijelu godinu Na ciji racun molit cu lijepo,zbog cega i drugim glumcima,umjetnicima nismo dali po jedan otocic da se nadje Svaka mu cast kao glumcu ali zar ne moze zaraditi zasebe pa jos muze ovca(to jest nas)

VL
GR
grabice
19:21 08.06.2017.

Ljudi idu tamo gdje zele i gdje se osjecaju lijepo.Usporedivati jednog glumca i jednog pjevaca je zlocesto.Tko voli neka izvoli.Ipak Perkovic mi je drazi cak ne moram ici na njegove koncerte ali i ne financira se iz drzavnog proracuna.Uz duzno postovanje serbedziji i svim ..umjetnicima..izvolite gospodo zivite od svoga rada.A sto dalje od proracuna.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.