Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ministar branitelja

Glogoški o Brkiću: Vjerujemo da će imati puno više razumijevanja od Matića

Đuro Glogoški
Duško Jaramaz/Pixsell
22.02.2016.
u 21:16

- Vjerujemo da će ministrovi prvi koraci biti na pragu onoga o čemu smo govorili da su najveći problemi - kazao je Glogoški.

- Neovisno o tome tko će biti ministar, hrvatski branitelji su spremni na suradnju i dati svoj doprinos rješavanju problema s kojima se susreće braniteljska populacija - kazao je za televiziju N1 jedan od predvodnika prosvjeda branitelja u Savskoj 66 Đuro Glogoški nakon najave Tomislava Karamarka da će za novog ministra branitelja predložiti glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića

- Vjerujemo da će novi ministar imati puno više razumijevanja od Predraga Matića koji je u četiri godine samo unazadio ministarstvo branitelja - kazao je Glogoški i dodao da su spremni sjesti za stol sa novim ministrom i razgovarati, a nadaju se da će prvi potezi biti ono što smatraju najvećim problemima braniteljske populacije. 

- Vjerujemo da će ministrovi prvi koraci biti na pragu onoga o čemu smo govorili da su najveći problemi, branitelji koji nisu sposobni za rad, a ne primaju socijalnu pomoć, pitanje egzistencije branitelja te oni koji imaju sve veće zdravstvene probleme - rekao je Glogoški te naglasio da Savsku 66 neće napustititi dok ne vide neke konkretne pomake. 

- Mi smo došli upozoriti na probleme branitelja i očekujemo početak rješavanja istih. Kada ćemo to vidjeti, ako ćemo postići dogovor, onda postoji mogućnost da napustimo Trg Nevenke Topalušić - zaključio je Glogoški.  

>>Predrag Matić komentirao izbor Milijana Brkića za ministra branitelja

>>'Domoljubna koalicija šalje poruku braniteljima da odabire najboljeg iz svojih redova'

Komentara 8

MA
macor
23:55 22.02.2016.

Zasto uvijek se "domoljubi" slikaju s rukom na ustima? Da ispadnu intelegentniji? Ili da sakriju iskvarene zube?

Avatar ciklama
ciklama
21:26 22.02.2016.

Pa mičite mi već jednom tu sramotu od čarde iz Savske...

MI
minhen
23:06 22.02.2016.

Glogoski puna mi te kapa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije