Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ministar

Predrag Matić komentirao izbor Milijana Brkića za ministra branitelja

Predrag Matić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
22.02.2016.
u 19:12

– Čestitam mu, želim mu sve najbolje, iskreno. Želim mu da se što prije uhvati posla – rekao je Predrag Matić.

Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko objavio je da glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića predlažu za ministra branitelja. 

Za komentar smo zamolili bivšeg ministra Predraga Matića, iz redova SDP-a. 

– Čestitam mu, želim mu sve najbolje, iskreno. Želim mu da se što prije uhvati posla, Ministarstvo već kasni, a projekti poput Memorijalnog centra Vukovar ne rade zbog šlamperaja ove Vlade, zbog čega trpe djeca. Bit ću korektna, ali žestoka oporba, pohvalit ću svaki njegov dobar potez i s oštrinom pratiti svaku pogrešku. No, svakako ću s posebnom pažnjom pratiti hoće li ostvariti ono što su braniteljima iz HDZ-a obećavali u predizbornoj kampanji. Ja ću ga iz saborske klupe na to stalno podsjećati – kazao je o Milijanu Brkiću bivši ministar Matić.

>>'Odlučili smo danas da ćemo Milijana Brkića predložiti za ministra branitelja'

>>'Domoljubna koalicija šalje poruku braniteljima da odabire najboljeg iz svojih redova'

Komentara 111

Avatar Chupacabra
Chupacabra
19:22 22.02.2016.

Matiću, zdraaaaavooooo,... Bojane, zdraaaaavooooo....

FA
Fake
19:26 22.02.2016.

Iako si bio omražen i prije sa punim pravom dok si bio ministar branitelja bez branitelja ovo sada što čujemo u Bujici a podastrijeto sa dokumentima je točka na i.Ti si stvarno zadnji koji bi trebao nešto komentirati.Mene bi bilo sram.Busovača,zdravooooooo,kako bi rekao tvoj kompanjon Boki.I da,baš je bilo dobro slušati branitelje Vukovara koji kažu da te i ne poznaju.Pogotovo ona priča sa tenkovima.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:22 22.02.2016.

Zoki je ionako na rubu, nakon ovoga, hehe, i još ako ga Komadina podere.. smijeh od naše politike, ljudi, sve ovo uzimajte s humorom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije