Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret s Bozanićem na Kaptolu

Đuro Glogoški: Crkva je prepoznala istinu i ostala uz branitelje

branitelji
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/13
07.11.2014.
u 17:46

Glogoški je još kazao da će oni koji su doveli do ove situacije morati ovu situaciju i riješiti

Došli smo prenijeti istinu o hrvatskim braniteljima od Domovinskog rata do današnjeg dana i tko braniteljima stvara probleme. Crkva je tu istinu prepoznala i nadalje ostala uz hrvatske branitelje – kazao je to večeras predsjednik Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata, Đuro Glogoški izašavši sa susreta s kardinalom Josipom Bozanićem u nadbiskupskom dvoru, a susret je trajao sat i pol.

Glogoški je još kazao da će oni koji su doveli do ove situacije morati ovu situaciju i riješiti. No, na pitanje novinara tko je pozvao na susret, je li poziv došao od kardinala ili su branitelji tražili susret s njim, Glogoški nije odgovorio.

Također, na isto pitanje nije odgovorio i susret nije komentirao ni pomoćni biskup Valentin Pozaić koji je branitelje i dočekao uoči susreta te ih ispratio nakon što je razgovor završio.

Predstavnici invalida Domovinskog rata Josip Klemm i Đuro Glogoški nakon susreta na Kaptolu prisustvovali su plenarnoj sjednici Hrvatskog helsinškog odbora.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL

>> Branitelji zadovoljni: U Zaboku ustrojena Veteranska bolnica

>> Kiš: Matića su u niškom logoru mlatili, a meni je spasio život

>> Prosvjed mrzitelja pred Ministarstvom ljubavi

Komentara 126

Avatar cenzura_u_medijima
cenzura_u_medijima
18:58 07.11.2014.

"documenta" u talonu sa glavasevicem i maticem i milanovicem i josipovicem pokusavaju ispod stola i daleko od ociju javnosti izjednaciti "civile RSK" sa civilima RH. to ce napraviti mista za tuzbe save strbca i miodraga linte, jer jednom kada RH prizna status gradjana RH "civilima iz RSK" onda i tuzbe save strbca i miodraga linte imaju debelo zakonsko uporiste. a ako RH "civilima RSK" isplati retrogradno i penzije, i odstetu, i kamate (!!!), i obnovi im kuce i RAZMINIRA "baste", e onda se potezom pera "historicara" (kao sto su to duo goldstein, tvrtko jakovina i dragan markovina) domovinski moze "lako prekrstiti" u takozvani "gradjanski rat". to je njihova zelja, njihov plan i njihova agenda. zato bojan glavasevic moze bahato, poput milorada pupovca, nastupati i glumiti nekakvu toboznju "zrtvu". samo triba pozorno slusati sto bojan glavasevic (odnosno vesna terselic, odnosno zoran pusic - jer zoran pusic je predsjednik u "documenti", a vesna terselic je samo voditeljica) govori, a jos pozornije triba pratiti facijalne ekspresije i govor tila bojana glavasevica dok ponavlja ono sto su mu u glavu nalijali zoran pusic i vesna terselic.

BA
barbaizamerike
18:27 07.11.2014.

crkva je uz narod a vecina naroda uz crkvu a manjina se uvjek pjeni jer neznam dije narod viruje crkvi jer ima stariju diplomaciju I politiku nego bilo koja drzava na svitu drzave su se stvarale I propadale kao I carstva a crkva se kao sto vidimo odrzala da ne vridi nebi

BV
Bandic_voli_Mamica
19:17 07.11.2014.

Da se ukinu drzavne subvencije raznoraznim antihrvatskim jugoslavenskim NVO i Terselickima i Pusicima onda bi ostalo dovoljno novca za hrvatske vojne invalide i za hrvatsku djecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije