Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svježe mlijeko

Dukat nastavlja isporuku Konzumu i otkup od kooperanata

dukat
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
10.04.2017.
u 19:35

Normalizacija odnosa Dukata i Konzuma

Normalizacija poslovnih odnosa s Konzumom rezultat je uspostavljenog dijaloga i povjerenja između dobavljača i vladinog povjerenika Ante Ramljaka koji se tijekom dana sastao s dobavljačima i bankama, kažu u Dukatu.

"Vjerujem kako je Vlada novim zakonskim okvirom omogućila stabilizaciju hrvatskog gospodarskog sustava u kojem će banke osigurati priljev novih financijskih sredstava, dok će mjeničnu izloženost dobavljača prema bankama tretirati kao dug sustava Agrokora", rekao je u ponedjeljak za Hinu direktor Dukata Alen Fontana.

Dukat će i nadalje otkupljivati sve svježe mlijeko svojih kooperanata te preuzeto mlijeko redovno plaćati u ugovorenim rokovima kako je to bilo i do sada, kaže Fontana.

>> Tko je Ante Ramljak – posebni povjerenik za Agrokor

>> 'Ni mene ni vas Agrokor nije pitao od koga će uzeti kredit. Jesam li ja tada bio premijer?'

Ključne riječi

Komentara 4

DE
derin
01:48 11.04.2017.

Sada svi vele "Ajmo kupovati direktno od Opg-ova". Kako ce ljudi iz Dalmacije kupovati slavonske proizvode i obrnuto. Preko interneta, ali kome se da čekati, ode u trgovinu i kupi sto mu treba. Nažalost Konzum je našoj poljoprivrednoj prehrambenoj industriji glavni i najveći lanac, padne li on, to bi bio ogromni udar, jer strani lanci guraju strane proizvode. Svi znamo da se nije smjelo dopustiti da Agrokor postane ovoliko velik, ali dosta jeftinog indeks populizma, uozbiljimo se.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:01 10.04.2017.

Dukat i Konzum su upropastili mljekare u RH, normalno da posluju

NO
Norway
00:33 11.04.2017.

Kad vas proizvodjaci zaliju s mlijekom koje ste preuzeli,a niste platili vidjet cete redoslijed placanja po zakonima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije