Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6.500 MLADIH U CIBONI

Duhovni megaspektakl Laudata 'Progledaj srcem'

Laudato
Foto: Darko Pavičić
1/4
21.04.2018.
u 20:56

Budući da su karte za koncert rasprodane dva tjedna prije, svima koji nisu mogli doći na koncert Laudato televizija pustit će snimku koncerta u programu Laudato TV-a na svetkovinu Duhova, 20. svibnja, u 14:30 sati.

U prepunoj Ciboni počeo je duhovni megaspektakl, koncert podrške Laudato televiziji "Progledaj  srcem", na kojemu se okupilo više od 6.500 mladih iz cijele Hrvatske.

Ovo je četvrti koncert podrške toj obiteljskoj televiziji s kršćanskim  vrijednostima, na kojemu nastupaju:  Ante Cash, Božja pobjeda, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Mia Dimšić, Rafael Dropulić-Rafo, Scifidelity Orchestra, Sestre Palić, SKAC Zbor Zagreb, VIS Veritas Aeterna Split, Zajednica Cenacolo, Zbor Mihovil i Zvonimir Kalić.

Budući da su karte za koncert rasprodane dva tjedna prije, svima koji nisu mogli doći na koncert Laudato televizija pustit će snimku koncerta u programu Laudato TV-a na svetkovinu Duhova, 20. svibnja, u 14.30 sati. Večernji list medijski je pokrovitelj koncerta "Progledaj srcem". 

Ključne riječi

Komentara 70

BI
bijelocrveni
21:34 21.04.2018.

Bogu hvala na tim mladim ljudima!

DZ
dalmatinac-zg
21:15 21.04.2018.

Kada ce se laudato tv moci gledati u cijeloj Hrvatskoj preko zemaljske mreze? Hocemo konzervativni news kanal

NE
Neutralac
23:29 21.04.2018.

Konacno nesto hvale vrijedno i poticaj za bolju buducnost mladih.... nadamo se ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije