Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za čistu Mrežnicu
Povratak na članak

Dugorešani: "Ne želimo opasni otpad! Ne želimo rak!"

Građanska inicijativa i Udruga za zaštitu okoliša traže da se trajno zabrani spaljivanje opasnog otpada u Pamučnoj.

Komentari 2

ZV
zeleni vlak
11:05 12.07.2011.

Moramo se boriti svim silama da zaustavimo trovanje rijeke ljudi i prekrasnih djelova okolice naše Duga Rese. Kada bi otišli malo više uzvodno i popili Mrežnice iz potrbe žedje nebi Vam se ništa desilo kada odemo na našu Vinicu udišemo prekrasan zrak prepun prirodnih mirodija pa Vas sve pitam zar čemo dozvoliti da ostanemo bez toga? Zar čemo hodati sa vojnim maskama na glavi po Gradu? Ujedinimo se i podržimo gradjansku inicijativu kojima čestitam na hrabrosti.

VL
ZE
zelenooq
18:18 12.07.2011.

ovo je samo josh jedan kriminal gdje neko bogatiji placa da mu neka sirotinja rijeshi otpad za sitne pare na cemu se bogate lokalni politicki mocnici

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.