Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Dugo selo: Nožem ubo službenika u Uredu za katastar

U zgradu, u kojoj se nalazi i Gradska uprava Dugog sela, napadač je došao zbog rješenja o dodjeli kućnog broja.

Komentari 16

DA
davorac
17:21 14.01.2010.

ljudi nečudim se evo i za ovo dopunsko idot milinović jebm...li ga i nje... i nje.... zakon redovi za dopunsko uštedjet će 1 miliona da mogu više ukrasti majku mim hbem

VL
BJ
bj1204
17:24 14.01.2010.

Opčenito ti službenici stvarno znaju biti naporni i prema strankama se ponašaju kao mali bogovi. Neopravdavam ali ............

VL
OS
osukalic
08:34 15.01.2010.

Kakvih ovdje komentara ima. Što je vama ljudi, pa čovjeka je bolesnik 4 puta ubo nožem, a vi o trulosti administracije. Halo! Državne službe su takve kakve jesu, službenik mora poštovati zakone i pravilnike koje je vlada donijela, a onii nisu fleksibilni. Katastri su još i svijetli primjeri kako je u drugim uredima.

VL
OB
-obrisani-
18:37 14.01.2010.

Pa zar se na zapadnom balkanu ne rješavaju sporovi sa noževima i pištoljima ? Pa neče valjda čekanje pred EU kapijom podiči nivo kulture i ponašanje građana..

VL
OB
-obrisani-
18:05 14.01.2010.

To je tek pocetak

VL
PO
pozitivnomisljenje
18:00 14.01.2010.

nema nigdje u svijetu VECIH primitivaca od hrvatskih slugbenika, 99 % tih sluzbenicica nas toliko jebu i stavljaju se u poziciju Bogova. Meni to nista nije cudno, svaki papir koji trebamo i moraju nam ga dati, nedaju!!!! SVI BI TISUCICUICU EURICA i zato nas ucjenjuju...!!!!!!!! gamad neodgojena...

VL
BA
balance
18:24 14.01.2010.

...- presudila mu cakija..ne razum\"jes ti to sudija..

VL
Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
18:35 14.01.2010.

Ovaj portal je pun zlobnih ljudi, što vam je kriv državni službenik koji je samo radio svoj posao, evo vam informacije s jednog drugog portala: 63-godišnjak je poremeceni čudak...koji već godinama u dronjcima, bilo ljeto ili zima vozi bicikl naa relaciji štakorovec-dugo selo...u raznim neobičnim kreacijima (šešir velikog oboda, sa navučenom plastičnom vrečicom zakvačenom kvačicama za veš, sandale napravljene od starih cipela, obljepljene selotepom...i sl)cjeli dan stoji u centru dugog sela ili pred ducanima pred kojima zašprehava djecu (čuli su ga kako im priča i razne sexy pričice).slubenik je drag i pristojan momak...pred čijom kucom je 63-godišnjak vrlo često provodio vrijeme...jer mu je blizu i ducan.63-godišnjak je došao po rješenje o kucnom broju, ovaj mu je rekao da mora prvo na policiju nešto još obaviti...a lik je izvadio nož, dva puta ga ubo u leđa i jednom u bedro.u bolnici je i navodno je stabilno, van životne opasnosti.a za ovog lika se toplo nadam da ce ga nakon ovoga konačno spremit u ludaru...

VL
OB
-obrisani-
18:35 14.01.2010.

Nemojte tako...to su javni službenici koji su građanima na usluzi. Oni su tu zbog građana a ne obrnuto...drski, bezobrazni, otresiti, vrlo rijetki su spremni na objašnjenje ili uputiti te nekuda, .....neznam, nije moj posao, nemam vremena žurim, raspitajte se na prijemnom šalteru ili sl. Nažalost stiće se dojam da sve tako funkcionira - čeka se prvi a to je sigurno, otkaze nemogu dobiti i zato se tako ponašaju. Ako pak bude maknut sa radnog mjesta tada ga se stavlja na neko drugo i opet sve po starom. Izjeo vuk magare....i pazi sad. Ovaj je nasilnik a onaj drugi, koji ga je tko zna koliko dugo psihički maltretirao ili mu pričao priče, ili je čekao \"potporu\", on je jadnik oštečeni, stradao na radnom mijestu, sada će kod psihiča, dugotrajno bolovanje i u penziju, a ti razbojniče i dalje čekaj svoj kučni broj u zatvoru ......tamo je več odavno postavljen - za tebe ali ne za njih..

VL
KR
krenica
18:38 14.01.2010.

Neopravdavam ali nije čudo.Ti službenici po općini,zemljišnom,policijskoj upravi su nemogući.Sve poslat na biro a zaposlit nove.Sramota su ove države,misle da su sveznalice a pravi su idioti.Nije nikakvo čudo da budu radili automati.

VL
Avatar sebastian
sebastian
20:40 14.01.2010.

Zanima me zasto ga je ubo nozem, ja mislim da je zasluzio, nisam inace za nasilje, ali sto sam ja dozivio, mislim da bi trebalo nesto poduzeti protiv tih kraljeva katastera, pa barem basebal palicom par puta, koruptne svinje rade sa narodom sta hoce !!!!!

VL
HA
hatienda
01:33 15.01.2010.

Za to hrabro djelo platio bih mu advokata. Kada bi bilo više tako hrabrih ljudi, možda bi ta ljena gamad poćela pošteno obavljati svoj posao. Kada bih ja napiso što sam sa takovima doživio, vi biste mislili da sam tućin a ne hrvat.

VL
Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
09:08 15.01.2010.

Komentari su odraz hrvatskog mentaliteta: - ako si vozio kroz grad 100 na sat kriv je policajac koji je radio svoj posao i kaznio te - ako svoju djedovinu nisi podledao već godinama i još je upisana na pradjeda a ni ne znaš gdje su joj međe kriv je katastar - ako si gradio kuću bez dozvole krivi su urbanisti jer tvoju parcelu nisu stavili u građevinsko područje - ako si digao kredit za golfa, koji sad ne možeš vraćati, kriva je banka koja ti ga je odobrila - ako te na moru kazni turistička inspekcija jer ljetuješ na crno, kriv je naravno isnpektor - ...i za sve drugo trulo u državi hrvatskoj krivi su Srbi, Slovenci, ustaše, partizani, crkva, Crkva, crveni, Turci, Hercegovci, EU, Amerikanci, izabrati dežurnog krivca po potrebi...

VL
GR
Gruber
10:46 15.01.2010.

Vi munjare očito miješate katastar i gruntovnicu [neki kreteni miješaju i nazive katastar i kataster]. Gruntovnica je sud dakle vlasništvo, katastar je samo tehnički dio, nekada korisništvo. U katastru nikad nisam imao problema, dapače ekipa je bila poprilično ljubazna i riješio sam svoje zemljište za manje od dva mjeseca.

VL
IZ
izbrisan
12:55 15.01.2010.

\"Z. Š. (63) iz Štakorovca osumnjičen je\" Pa je li samo osumnjicen ili je stvarno izvrsio napad?Mozde se sluzbenik i sam ubo u ledja. Dokle ce novinari nizati ovakve bisere?

VL
OB
-obrisani-
18:17 15.01.2010.

Admine , ajde lijepo makni te pohvale i pokude , jer se stjeće dojam da su nepotrebni. Ili ih netko formira po svojoj elji ili nećijoj potrebi.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.