Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dugo selo: Nožem ubo službenika u Uredu za katastar

nož
Arhiva VL
14.01.2010.
u 16:56

U zgradu, u kojoj se nalazi i Gradska uprava Dugog sela, napadač je došao zbog rješenja o dodjeli kućnog broja.

Z. Š. (63) iz Štakorovca osumnjičen je za napad službenika Milana K. (49) u Gradskom uredu za katastar u Dugom selu danas u 13.40, rekli su u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

U zgradu, u kojoj se nalazi i Gradska uprava Dugog sela, napadač je došao zbog rješenja o dodjeli kućnog broja. Izvadio je nož, nasrnuo na službenika i ubo ga.

Zatim se službenik počeo braniti te su se počeli hrvati. Napadač ga je uspio ubosti još dva puta. Milan K. prevezen je u KB Dubravu. Za sada nije poznata težina ozljeda niti je li u životnoj opasnosti. Nasilnik je priveden, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Komentara 16

BJ
bj1204
17:24 14.01.2010.

Opčenito ti službenici stvarno znaju biti naporni i prema strankama se ponašaju kao mali bogovi. Neopravdavam ali ............

OS
osukalic
08:34 15.01.2010.

Kakvih ovdje komentara ima. Što je vama ljudi, pa čovjeka je bolesnik 4 puta ubo nožem, a vi o trulosti administracije. Halo! Državne službe su takve kakve jesu, službenik mora poštovati zakone i pravilnike koje je vlada donijela, a onii nisu fleksibilni. Katastri su još i svijetli primjeri kako je u drugim uredima.

DA
davorac
17:21 14.01.2010.

ljudi nečudim se evo i za ovo dopunsko idot milinović jebm...li ga i nje... i nje.... zakon redovi za dopunsko uštedjet će 1 miliona da mogu više ukrasti majku mim hbem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije