Naslovnica Vijesti Crna kronika

Dugo selo: Nožem ubo službenika u Uredu za katastar

U zgradu, u kojoj se nalazi i Gradska uprava Dugog sela, napadač je došao zbog rješenja o dodjeli kućnog broja.
14. siječnja 2010. u 16:56 16 komentara 12 prikaza
nož
Foto: Arhiva VL

Z. Š. (63) iz Štakorovca osumnjičen je za napad službenika Milana K. (49) u Gradskom uredu za katastar u Dugom selu danas u 13.40, rekli su u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

U zgradu, u kojoj se nalazi i Gradska uprava Dugog sela, napadač je došao zbog rješenja o dodjeli kućnog broja. Izvadio je nož, nasrnuo na službenika i ubo ga.

Zatim se službenik počeo braniti te su se počeli hrvati. Napadač ga je uspio ubosti još dva puta. Milan K. prevezen je u KB Dubravu. Za sada nije poznata težina ozljeda niti je li u životnoj opasnosti. Nasilnik je priveden, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Elipso

  • bj1204:

    Opčenito ti službenici stvarno znaju biti naporni i prema strankama se ponašaju kao mali bogovi. Neopravdavam ali ............

  • osukalic:

    Kakvih ovdje komentara ima. Što je vama ljudi, pa čovjeka je bolesnik 4 puta ubo nožem, a vi o trulosti administracije. Halo! Državne službe su takve kakve jesu, službenik mora poštovati zakone i pravilnike koje je vlada donijela, a oni ... prikaži još!i nisu fleksibilni. Katastri su još i svijetli primjeri kako je u drugim uredima.

  • davorac:

    ljudi nečudim se evo i za ovo dopunsko idot milinović jebm...li ga i nje... i nje.... zakon redovi za dopunsko uštedjet će 1 miliona da mogu više ukrasti majku mim hbem