Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna opomena

Zbog duga od 0 kuna mora platiti kaznu od 36

Našice
Foto: Glas Slavonije
30.07.2017.
u 11:35

Jednom je Našičaninu stigla opomena pred ovrhu zbog duga od 0 kuna

Kazna od 36 kuna za dug od nula kuna stigla je na adresu jednoga Našičanina, a poslana mu je iz komunalne tvrtke Našički park d.o.o. zbog navodnog prekršaja parkiranja. 

Da stvar bude još bizarnija, prekršaj je napravio 28. svibnja 2013. godine, no kazna mu je tek nedavno stigla na adresu, piše Glas Slavonije

U nalogu za plaćanje piše kako zbog duga od 0,00 kuna mora platiti kaznu od 36 kuna i to u roku od osam dana od primitka opomene. 

U spomenutoj tvrtki kazali su kako je žalba na ovu opomenu zaprimljena te da je u obradi, no ništa više od toga nisu željeli komentirati. 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
12:25 30.07.2017.

Gospodo pa u Osijeku kompletna mafijaska scena ima akademski obrazovane supruge a do 1995 ni jedna nije imala srednju skolu. Naglo su postale pametne, pa sto mislite da su one s tim diplomama kao i oni sinovi komunistickih funkcionera koji imaju slicne diplome sposobni za zivot i rad?

Avatar duka4
duka4
11:50 30.07.2017.

Koji debili. I Jos ih nije sram da netko uopce Mora pisat zalbu na ovo. I Jos u obradi.

SD
sdpesticid
12:02 30.07.2017.

dobro je, nije ovrha.. što da je morao uzeti odvjetnika i braniti se protiv te ''nule'' na sudu... općinski, županijski.. a joj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije