Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODERNIZACIJA
Povratak na članak

Dubrovnik će iz EU dobiti 105,85 milijuna eura, a iz državnog proračuna 39,15 milijuna

Upravni odbor EIB-a mogao bi ovih dana odobriti 32 mil. eura za modernizaciju Zračne luke Dubrovnik

Komentari 4

DJ
djurex
21:48 03.04.2015.

Dubrovnik ce dobiti milijune!!!!Dubrovnik ce mozda dobiti !!!!! Dubrovnik je predao tamo neke papire.. Koji bezzzzze clanak ha ha dobiti je jedno kredit je drugo eu novci su trece nije "dobio" niko nista.. Manipulirate

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
00:18 04.04.2015.

Naslov sugerira da će to biti sredstva iz EU fondova, no radi se o EIB-u, investicijskoj banci, odnosno KREDITU. Dakle, ovaj tekst je čista manipulacija. Ne radi se o DOBIJANJU, nego o POSUĐIVANJU, a cilj ove manipulacije je kontrola štete nastale izborom notornog kriminalca Vlahušića za gradonačelnika čime Dubrovnik ostaje uskraćen za sredstva iz EU fondova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.