Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUČNJAVA U PILAMA

Dubrovčanima koji su premlatili sezonce ukinut istražni zatvor

Ilustracija
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
30.08.2019.
u 10:36

Dvojici napadača ukinut je jednomjesečni istražni zatvor, uz zabranu uspostavljanja komunikacije sa žrtvama napada

Dvojici iz restorana Orhan koje se povezuje s tučnjavom u Pilama koja se dogodila prije mjesec dana ukinut je jednomjesečni istražni zatvor, uz zabranu uspostavljanja komunikacije sa zaposlenicima tvrtke koja se bavi iznajmljivanjem kajaka Adventure Dubrovnik, javlja Dubrovački dnevnik.

Istraga je još uvijek u tijeku. Navodno se sukob dogodio zbog kajaka, a problem postoji već dulji niz godina. 

Podsjetimo, 31. srpnja uvečer trojica Dubrovčana premlatila su dvojicu sezonskih radnika iz Slavonije.

U priopćenju koje je DORH izdao poslije uhićenja su naveli da "postoji osnovana sumnja da je drugoosumnjičenik upućivao prijetnje smrću dvojici zaposlenika koji su nosili kajake pokraj njihovog restorana, a potom je nasrnuo na jednog od njih te ga pladnjem udarao u glavu i pritom mu nanio teške tjelesne ozljede". Također se navodi da se "osnovano sumnja da je prvoosumnjičenik držao osobu koju je drugoosumnjičenik udarao pladnjem i na taj način onemogućio oštećenikovu obranu od udaraca". 

- Ovo nije bila tučnjava. Tučnjava je kada imate više pojedinaca na jednoj strani i više pojedinaca na drugoj pa se oni potuku. Ovo je sinoć bio brutalni napad i brutalno premlaćivanje - izjavio je netom nakon napada direktor tvrtke za koju su radili premlaćeni Slavonci.

U medije je tada procurila i snimka razgovora između poslodavca napadnutih radnika i policajca u kojem, između ostalog, vlasnik kajaka pita policajca policajca zašto i trećeg napadača nisu odveli. Snimku cijelog razgovora možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije