Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava u Dubrovniku

Policajac šefu pretučenih sezonaca: 'Jeste li vi doktor? Državni odvjetnik?'

tučnjava
Foto: Screenshot
01.08.2019.
u 17:31

U tučnjavi su sudjelovala dva sezonska radnika iz Slavonije koja su radila na iznajmljivanju kajaka te tri Dubrovčana, konobari u restoranu

Nakon što je u jednom restoranu na dubrovačkim Pilama sinoć došlo do tučnjave u kojoj su pretučena dvojica sezonskih radnika iz Slavonije, u javnost je procurio razgovor između šefa pretučenih radnika i policajca.

U tučnjavi su, naime, sudjelovala dva sezonska radnika iz Slavonije koja su radila na iznajmljivanju kajaka te tri Dubrovčana, konobari u restoranu.

Na snimci koju je objavio Dubrovački vjesnik, čuje se razgovor vlasnika kajaka za kojeg rade Slavonci i policajca koji je izašao na intervenciju.

Vlasnik kajaka policajca pita zašto i trećeg napadača nije odvela policija.

– Razlika je u tome, gospodine Vidak, što ja trenutno raspolažem s dva policijska službenika koji trebaju odvesti vašu dvojicu da im se ukaže liječnička pomoć – kaže policajac. Ovaj mu na to odgovara kako će ih sam odvesti na hitnu.

– Odlično, izvolite poći... Za vašu drugu informaciju: dok se ne identificira koje vaši djelatnici imaju ozljede, ne zna se ni po kojem se zakonu postupa – odgovara mu policajac.

Vlasnik kajaka mu potom odgovara:

– On ima slomljeno čelo i slomljene zube...

No, policajac ga pita je li on po profesiji doktor, državni odvjetnik ili ijedno ovlašteno tijelo koje će konstatirati ozljedu i okarakterizirati kazneno djelo?

– Ja sam osoba zdravog razuma – odgovara šef Slavonaca.

– Ako ste vi osoba zdravog razuma, onda će vam zdravi razum naložiti da osobi kojoj nisu identificirane tjelesne ozlijede, kao teške tjelesne ozlijede ili lake tjelesne ozlijede, da se ne može identificirati o kakvom se djelu radi – kaže mu policajac.

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar TheJack
TheJack
17:48 01.08.2019.

Znaci istinito je ono, zasto policajci uvijek idu u paru? Jedan zna citati, a drugi pisati, dok su obojica operirana od zdravog razuma. Sto da su ubili decka? Cekao bi doktora da konstatira smrt, pa onda hapsio!?

DU
Deleted user
17:50 01.08.2019.

Uz dužno poštovanje prema policijskoj profesiji i ljudima koji časno i znaju što rade, moram naglasiti da među policajcima ima takvih krkana, nepismenih i da ih jedino ta odora krasi vrijednostima, a sve ostalo je dno dna ispod svakog nivoa...ne bi im dvije ovce dao čuvati....

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:49 01.08.2019.

dostojno Kafke. Žalosno. Inače cijenim rad naše policije, ali ovo je groteskno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije