Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBRAVKO PONOŠ:

'HNS je stranka koja nema naviku ni volju trgovati domoljubljem'

HNS
Foto: HNS
1/3
09.03.2015.
u 15:17

Radilo se o zaista brutalnoj kampanji, rekla je šefica HNS-a Vesna Pusić

Vesna Pusić, prva potpredsjednica Vlade i šefica HNS-a, čestitala je članovima svoje stranke koji su sudjelovali na jučerašnjim izvanrednim lokalnim izborima na odličnim rezultatima.

- HNS danas u tim općinama i gradovima ima više vijećnika nego što ih je imao prije ovih izbora - rekla je Pusić na današnjoj konferenciji za medije, kako je izvijestio HNS u priopćenju. Čestitala je novom/starom gradonačelniku Svetog Ivana Zeline Hrvoju Košćecu, koji je na jučerašnjim izborima pobijedio sa 62 posto osvojenih glasova, dok je lista za Gradsko vijeće Zeline osvojila 10 od ukupno 17 vijećnika.

- Radilo se o zaista brutalnoj kampanji u kojoj je HNS u Zelini držao pozitivan ton i vodio kampanju na rezultatima postignutim u godinu i pol dana mandata - naglasila je Pusić.

- Posebno je veliko zadovoljstvo što su glasači prepoznali kvalitetu, pozitivu i pozitivne poruke, projekte te način na koji želimo raditi, a rekli su ne negativi i destrukciji - rekao je Košćec.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Zagrebačke županije i predsjednik podružnice HNS-a Sveti Ivan Zelina Dubravko Ponoš rekao je da je HNS stranka koja nije protiv, nego za.

- HNS je stranka koja nema naviku ni volju trgovati ni domoljubljem ni sindikalnim pravima, već želi isključivo govoriti o tome na koji način se naše gospodarstvo treba podići - rekao je Ponoš.

>> Vlahušić i Franković idu u drugi krug. Pogledajte ostale rezultate!

>> Pravu snagu na izborima pokazao je samo Živi zid

Komentara 26

MX
MXLCLGTG
15:55 09.03.2015.

HNS stranka koja ima potporu glasaca od 0,65 %

LE
LeonardS
16:29 09.03.2015.

Normalno da ne trguje domoljubljem jer ga ni nema, ali zato sa funkcijama i koristoljubljem su među prvim

BE
berija
16:03 09.03.2015.

Ni ja nemam ni naviku ni volju trgovati dionicama Microsofta. Nemam dionice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije