Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brexit
Povratak na članak

Šuica: Nalazimo se u jednoj od najopasnijih faza od nastanka EU

Sudjelujući u raspravi zajedno s predsjednikom Vijeća Donaldom Tuskom i predsjednikom Europske Komisije Jean Claude Junckerom, zastupnica Dubravka Šuica naglasila je da smo Europsku uniju izgradili da bismo spriječili sukobe, živjeli u miru i da ne bismo nasjedali populizmima.

Komentari 17

BA
balance
14:38 25.02.2016.

EU mi liči na Babilonsku kulu.Gospodo izbacište iz ustava tvorevine da je kršćanstvo temelj.Projekt će vam se srušiti kao kula Babilonska.Amen

VL
RO
rotšild
10:13 04.03.2016.

. Ministar vanjskih poslova Rusije, Lavrov je neki dan za" Russia in Global Affairs" izjavio "Za vrijeme zadnja dva stoljeća svaki pokušaj ujedinjenja Europe bez Rusije je neminovno dovelo do gorkih tragedija dok su posljedice uvijek prevladane odlučnim sudjelovanjem naše zemlje" još je rekao " Sovjetski savez, unatoč svim zlima, nikada nije imao za cilj uništiti cijele nacije, a tvorci europske unije imaju baš taj cilj.Lavrov je u pravu, masoni trenutno rade na demogravskoj destrukcije europskih naroda, interes im je nered, paralelna društva i rat. Terorite koji godinama razaraju bliski istok oni naoružavaju i plačaju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:22 25.02.2016.

eu je politički projekt, potmopognut korporacijama. nikakav narodni to nije projekt udruživanja i ukidanja granica. narodi su oduvijek živjeli, i posebno voljeli živjeti, u nekim granicama. i za njih su se borili. narodi se nikad nisu borili za ukidanje granica,ica, da tu budemo si malo jasniji. a to što su političari u stvaranju unije našli svoj kruh i smisao postojanja, je njihov problem. ne naš. ne bi trebao biti. koga briga ako će 100.000 bruxeleskih činovnika ostati bez posla? pa zaposliti će se tamo gdje će biti potreba za njihovim znanjima, specijalnostima. dok recimo u poljoprivredi, industriji, trgovini, turizmu, znanosti, školstvu, ekonomiji, za njih neće biti posla. ja ne vidim razloga, a ni potrebe braniti eu udruživanje. švicarska nije u uniji. a živi. i napreduje. ne postoji razlog zašto bi netko trebao ući u uniju, kako bi napredovao. mi za eu godišnje dajemo 500 mil eura. a možemo dobiti puno više. možemo. al to nikad nećemo. za 3,5 mlrd kuna godišnje mi možemo pomoći našim proizvođačima, da se dignu. dajmo povlastice bankarima kao švicarci. svašta možemo, al političarima to nije zanimljivo. pa zamislite životopise naših, a i drugih, političara, bez da se tu nađe da su bili u odboru eu regija, da su dali amandman na neki prijedlog u eu parlamentu. strašno bi to bilo! ostalo bi im samo 'član zagrebačke udruge proizvođača cvijeća, član udruge naš hajduk', ili pak osnivač neke perfomans ekipe. a dijele si jako lijepe novce. i izmišljaju neobične propise. krastavac, rajčica, točno propisanog oblika, težine. pa vi se bavite poljoprivredom. lijekovi skupi, zaštita patenata dugotrajna. ajd istražujte bolesti. objaviš par pjesama, i svatko tko će to koristiti, neka plati, i tak 100 godina, kolko traje zaštita. šteta što je kotač izumljen, a da nije patentiran, i zaštićen. baš me zanima kolko bi continental godišnje plaćao tantijema, za svaku gumu dolar recimo.... imaju indijci pravo. ako lijek nije cjenovno prihvatljiv, njegova zaštita u indiji ne vrijedi. pa ga se gleda ko generički, uz plaćanje tantijema kolko država misli da treba. a to je malo, mizerno. kako i treba. u očima političara vidi se strah od raspada unije. i to je dobro. to je dokaz da nije zamišljena dobro, niti pametno građena i vođena. recite, znate li ijedan politički projekt da se održao dulje od 70 godina? jugoslavija, sssr, su vam primjer. ameriku zaboravite, oni su vojnim putem sredili stvar. kao u uvijek. ako su rusi smisao svakog zasjedanja vijeća europe, onda nek razmisle o općenito svrhi postojanja tog vijeća. pa čak i o nazivu. očito bi trebalo biti to vijeće za rusiju. ili rusko vijeće. pa nek onda se bave samo rusijom. i nek žive u rusiji. ili možda misle da žive u rusiji, pa si uzimaju pravo kritizirati stanje tamo. a ne vide estoniju, litvu, latviju, odnos prema manjinama. niti u engleskoj, španjolskoj....

VL
Avatar babas
babas
17:13 25.02.2016.

Što je Hrvatskoj donijelo članstvo u EU? Ekonomsku propast,nezaposlenost,strane trgovačke centre i propast domaće proizvodnje,glad,bijedu,kontejnere i izbjeglice,uz to pali smo u dužničko ropstvo. Jedini u Hrvatskoj tko je profitirao ulaskom u EU osim stranaca,su hrvatski korumpirani političari. Jedna Pusićka je postala multimiljunašica,hehehe!

VL
VU
vulica
12:45 27.02.2016.

Ološ nas je uveo u Europsku Masonsku Kaljužu. Iz Hrvatske ste napravili javnu kuću. Europski kriminalci nas pljačkaju Ulskom u uniju na djelu je rastvaranje hrvatske i pretvarane u ništa.Komunisti su u prošlosti hrvatsku prodavali srbima sada ju prodaju europskom savezu sovjetskih republika Hdz-ovci su liberalni masoni koji su to rade na mekši način.U europskoj Masonskoj Kaljuži Hrvatskoj prijeti opča katastrofa . Jedine koristi imaju banditi koji su se domogli Brisela i 15 tisuća eura plače.Europska Masonska Kaljuža je neokolonijalna neofašistička tvorevina. Europska Masonska Kaljuža je ubojica suverenih država. Prokleti bili vrnite nam suverenu Hrvatsku državu.

VL
SO
Somelier
08:59 03.03.2016.

Ako slučajno što ne vjerujem gospođa Šuica ovo prčita, neka da prijedlog da se izbjegličkoj krizi pristupi na Somalijski način. Sve članice EU financiraju one članice koje imaju brodove a ti brodovi patroliraju u Mediteranskome moru ispred Sirijske i Libijskee granice i u startu zaustavljaju krijumčare ljudima. Kako u Somaliji hvataju pirate ovdje bi hvatali krijumčare. Normalno da bi na te brodove kao u mirovnoj misiji te zemlje dale upomoć i vojsku. Kada ti nazovi izbjeglice već jednom stignu u Grčku i Tursku doči će i u Berlin Kreuzberg.

VL
DO
dosaosam
15:29 03.03.2016.

Bez unije gube samo ovi lezilebovići ,uhljebi političkih stranaka, matači prazne slame,umišljeni pametnjakovići, besposleni činovnici koji žive izvan prostora i vremenA. Molim vas da više ne vodite brigu o nama običnim jer se i ovak nište ne mijenja već je svakim danom sve gore.Ostanite gore i mlatite bez veze vi ste i ovak niškoristi.

VL
VU
vulica
12:44 27.02.2016.

Masoni žele stvoriti europsku super državu.To je utopija koja nikada neće proći. To je politika koja nas gura u mržnju i rat.Multinacionalne korporacije žele svijet bez granica jer ga tako lakše pljačkaju,osvajaju

VL
Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
14:20 03.03.2016.

Bogme......EU je fakat u opasnosti! Jer kad su HDZ-ovci počneli okolo prosipat "pamet".....eeeee......onda je stvarno vrijeme za alarm!

VL
NO
novalastavica
20:17 24.02.2016.

Engleski cilj je rasturanje EU a Merkel im zdusno pomaze islamizacijom iste

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:13 25.02.2016.

EU= četvrti reich

VL
BA
barbaizamerike
20:01 24.02.2016.

Englezi su stvarno cudan narod da nisu nebi vozili livom stranom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.