Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječki internisti reagirali
Povratak na članak

"Duboko smo razočarani izjavom ravnatelja KBC-a, naša želja i volja u borbi protiv pandemije nije upitna"

Ravnatelj KBC-a Osijek Željko Zubčić izjavio je u srijedu kako je sav teret bio na dr. Ljiljani Perić, kojoj je potvrđen koronavirus, te da je svaki drugi dan dežurala "jer su internisti opstruirali i nisu htjeli pomoći infektolozima"

Komentari 11

Avatar mlijeko
mlijeko
18:02 09.04.2020.

Većina doktora u svim bolnicama doslovno ne rade ništa jer nema pregleda niti bolesnika na odjelima. Samo nekih 10% doktora je izložemo zbog corone a ostali navrate do bolnice i onda odu kući. Malo veći postotak medicinskih sestara radi.. A ostali zaposleni nemaju što raditi... u velikom gradu u Slavoniji u proteklih 10 dana odrađena je recimo samo jedna operacija kod onkološkog bolesnika .... eldorado za doktore i sestre koji nisu na prvoj liniji fronte i to nitko od novinara ne istražuje... .

VL
MK
mkinkognito
17:24 09.04.2020.

Znam primjere upravo internista koji zbog svojih "zasluga" najviše što rade šeću sa rukama u džepovima i ponekad u vizitama, puno njih nezna ni ultrzvuk samostalno napravit (premoderni aparati), Dio takvih kad je došlo dežurstvo na njih odjednom se razbolilo i otišlo na bolovanje. Kad pogledam imena i gradove odmah pomislim kako su neki organizirali prodor zaraženog do njih jer idu u samoizolaciju za punu plaću, pa kad prođe gužva oni sretni nazad. Neka kolege internisti svoje kolege malo podrobnije prouče pa će se iznenaditi.

VL
Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
17:18 09.04.2020.

Nadamo se još malo pa bivši ravnatelj KBC! Samo jedan u nizu gafova ovog nesposobnjakvića!

VL
BU
Bubalamala
17:16 09.04.2020.

U pravu je ravnatelj, nije rijedak slučaj da ljećnici u ovo kriznu doba sakupljaju društvo na gril partije.

VL
PB
Propali branitelj
18:30 09.04.2020.

Osjecka bolnica je 90 %politicki podobnih..onima ostalima postenima nebih bio u kozi...

VL
LJ
ljeto90
18:21 09.04.2020.

Poslije korone vise ce biti mrtvih od tumora nego od korone????kod raka bitno je doci na vrijeme zasto se odbijaju operacije????

VL
WI
wimamanianiia
17:08 09.04.2020.

Ovaj virus je jako jako neobican, obzirom na koliko se medicinskog osoblja zarazilo. Cisto sumnjam da je to prirodni virus, obzirom na ''radijaciju'' koju siri oko sebe kao Cernobil. Precudno da bilo prirodno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.