Složni u Saboru
Povratak na članak

Državnim se poduzećima loše gospodarilo

Oporbenjaci tvrde da se iz tvrtki izvlačio novac za stranke, a vladajući za loše rezultate krive čelnike poduzeća

Komentari 5

TV
tvrtko3
15:51 10.12.2010.

Problem je relativno lako rješiti. Donjeti zakon da se kod promjene vlasti ne smiju mjenjati direktori javnih tvrtki, odnosno to treba postati isključivo menadžerska funkcija neovisna o tome koja je politička opcija na vlasti. Jedini kriterij ocjene sposobnosti nekog direktora javne tvrtke trebao bi biti poslovni usjeh.

VL
PI
piccolo
16:51 10.12.2010.

U kojoj si ti stranci Mariću???

VL
PI
piccolo
18:52 10.12.2010.

Kako je ovaj Marić pametan dečko! Pa kako bi mi znali da su ADZ-ovci kriminalci loše upravljali društvenim poduzečima, da nam on to nije rekao. Ja ću mu zbog toga što mi je otvorio oči bit zahvalan do groba. E moje oko sokolovao puno ti fala......i mrš u 100 p.m.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
19:22 11.12.2010.

picolo -------------- Ti mi sve više ličiš na portalskog teroristu.Ti izgleda svakoga dana imaš takmičenje u pišanju.Pa što vrijeđaš ljude čovječe.U tome i je draž više stranačja.Pa ne mogu biti svi kao ti.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
19:24 11.12.2010.

Inače svi digli graju na privatizaciju,a sve firme u problemima su većinom u rukama države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.