Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povoljniji krediti mlađima od 45
Povratak na članak

Državne subvencije i za gradnju prve kuće

Zakon o subvencioniranju stambenih kredita sutra u Vladi. Cijena kvadrata čiju se kupnju pomaže limitirana da ne bi podivljalo tržište

Komentari 3

WA
Warrior9
07:41 14.04.2017.

Mogu li ja odabrati: subvencioniranje ili kupnja prve nekretnine bez novonametnutih 4% poreza na promet nekretnina? Dakle ja ne želim vašu subvenciju samo ne zelim platiti porez na prvu nekretninu. Dakle bolje da niste napravili ništa! Ne znam kome ovoo pogoduje ali sigurno ne mladim obiteljima bez stana koji vec imaju djecu, npr ja imam troje i nikom nista jer trebao sam ih praviti kad krene zakon na snagu da bi oni imali veze u ovoj priči! Žalosno! Nadalje 100000 eura u mom gradu nije dovoljno niti za 40 kvadrata. Ako će nekom drugom ovo pomoći bit cu sretan, ali ovo je čisti apsurd!

VL
SA
samoslavonka
12:53 12.04.2017.

Zalosno sto ce biti opet kao i s POS-ovim stanovima ,dobit ce subvencije oni na koje roditelji trebaju prepisat tj. ostavit im jos 2-3 stana a oni koji nemaju nista i nista nece ni naslijedit opet ce izvisit!

VL
DU
Deleted user
13:22 12.04.2017.

hahahahaahahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hvala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.