Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manji iznosi nego za svibanj
Povratak na članak

Državne potpore za lipanj dobit će 23.000 tvrtki sa 100.000 zaposlenih

Potpore za samozapošljavanje isplaćivat će se dvije godine, a ne jednu kao dosad, u iznosu od 75.000 do 100.000 kuna

Komentari 6

Avatar EtTore
EtTore
18:12 03.07.2020.

Iii...Dalmatinci za propalu sezonu?

VL
KR
KrstoKnez
17:55 03.07.2020.

Koji je državni lopov smislio trik da se naknada isplaćuje većinom lopovskim poslodavcima a ne radnicima direktno na račun. Čak i tu bijedu od minimalca poslodavci ne isplaćuju mnogim radnicicima u cijelosti nego im kradu i do 1000 Kn. Istovremenoo tisuće zdravstvenih djelatnika je čučalo besposleno u bolnicama ne radeći ništa - čast onim 5% koji su bili nagažirani oko Covida - a primali su punu plaću za nerad i još se bunili da im nisu ispalićani puni dodaci za svašta..?!

VL
Avatar gunner12345
gunner12345
17:07 03.07.2020.

dok netko dijeli moju lovu uokolo meni je to minus a ne plus

VL
Avatar Primarius
Primarius
22:15 03.07.2020.

Potpore će dobivati samo NAŠI - "JA VAM TO GARANTUJEM!"

VL
PE
penelopea08
17:39 03.07.2020.

Vama ce drzava bankrotirati, jos par mjeseci i vas nema na geografskoj, uopce necete imati drzavu, posto ce vam je Anemicni zaduziti do guse, i nitko vam vise nece davati kredite, posto ih necete moci vracati, a banke ce vamm pokupiti citavu drzavu na komade onako kao i Grcima. To vama domaci izdajnik Anemicni namjerno radi, posto je on psihicki bolesnik i misli da ce mu zemlje na Sjeveru Europe i Visegratska skupina predati nacistima u ropstvo svoje drazve i narode tako kao i on bolesnik, pshopata?

VL
PE
penelopea08
17:30 03.07.2020.

To se ne smije raditi, ne smije drzava financirati novcima poreznih obveznika kapitaliste u privatnome sektoru, to je ekonomska doktrina nazi/fasizma. Anemicni zaduzuije drzavu miliarde i miliarde eura, da pokloni na poklon te novce kapitalistima u privatnome sektoru? To radede i ovi gore iz Brisela i Berlina sada, i oni zele da se drzave zaduze do guse, i dadu njima na poklon svoje novce, njemackim, francuskim, italijanskim korporacijama sirom Europe, a to vam je cisti nazi/fasizam sto oni zele instalirati u Europi. Ovdje u Svicarskoj drzava cente nije dala privatnome sektoru, nego su im banke podijelile kredite kome treba novaca, milione i miliarde franaka. Sta ima drzava s njima, drzava se mora baviti sobom i svojom suverenom i urednom pravnom drzavom, javnim sektorom, drzavnim poduzecima, obiteljima i srednjom klasom u zemlji, i cuvati demokraciju, podjelu na ljevicu/drazvu, i desnicu/privatan sektor, da bi drzava bila suverena i uredna pravna drzava, zapadne civilizacije i demokracije, a ne nazi/fasisticka diktatura kao i ovi u EU-ropskoj zlocinackoj tvorevini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.