Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lošiji nego lani
Povratak na članak

Matematiku ‘maturirali’ s dvojkom, hrvatski s trojkom

Na maturu je u ljetnom roku izašlo 2000 učenika manje nego prošle godine

Komentari 4

TO
Tomec
17:12 18.07.2017.

Idealni kandidati za drzavne sluzbenike - nesposobne, neobrazovane i lijene!!!

VL
FE
fefellerunt
11:57 18.07.2017.

Još jednom se vidi kvaliteta hrvatskog obrazovanja, ako ovaj zadatak ni nakon završene srednje škole nije u stanju rješiti čak njih 12 000 , šta tek reći o onima koji nisu ni izlazili na državnu maturu? kako nitko ne postavljaa pitanje tko im je dao pozitivnu ocjenu iz matematike ako ovo nisu znali rješiti? Koliko će parazita biti pozvano na odgovornost, jer im učenici kojima su dali pozitivnu ocjenu nemaju pojma? Nitko , jer ipak se radi o zaposlenicima na državnom koritu gdje u pravilu nema niti rada niti odgovornosti, od pravosuđa i zdravstva do obrazovanja , ali zato uredno znaju tražiti veće plaće , jer oni ipak moraju dolaziti na posao, ponekad čak i točno na vrijeme . Treba li napomenuti da će neki od ovih uredno upisati neki fakultet , najvjerojatnije neki inkubator parazita poput prava, ekonomije , pedagogije i slično , te se poslije zaposliti po hrvtaskim uvjetima negdje na državno korito ( ili tvrtku tipa agrokor) i tražiti veću plaću od 7 000 kn jer dolazi na posao.

VL
DU
Deleted user
12:12 18.07.2017.

i onda se čudimo što toliki broj mladih odlazi u njemačku prati bablje guzice i WCe....za drugo i nisu....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.