Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djeluje protuzakonito?
Povratak na članak

Država New York tuži Trumpovu dobrotvornu zakladu

"Kako je pokazala naša istraga, Zaklada Donald J. Trump bila je tek malo više od čekovne knjižice za isplate Trumpa i njegovih poduzeća neprofitnim udrugama, bez obzira na njihovu svrhu ili zakonitost", priopćila je Underwood

Komentari 3

NE
nevjerujženikojalaže
23:56 14.06.2018.

shodno ovom poučku iz članka, čekam kada će ga ''levičarska'' inteligencija optužiti da je bacio opušak na nedozvoljeno mjesto, iako čovjek ne puši.

VL
SJ
Sve je uzalud
06:06 15.06.2018.

.....da ce ovaj kukuruzni biti nominiran za Nobelovu nagradu....sve vise olosa u toj organizaciji......a zasto ne bi korejac bio nominiran....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.