Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potaknut netrpeljivošću

Držao upaljenu motornu pilu i prijetio mu smrću jer je pripadnik nacionalne manjine

Motorna pila
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.05.2021.
u 22:39

Okrivljenikovo postupanje izazvalo je kod oštećenika osjećaj straha za vlastiti život, priopćio je DORH

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je, nakon provedenog istraživanja, podiglo optužnicu protiv 45-godišnjaka zbog dvije prijetnje.

Tereti ga se da je 20. veljače na širem području općine Gračac, potaknut netrpeljivošću, uputio psovke i prijetnje da će ga ubiti pripadniku nacionalne manjine. Ponovio je to i 11. ožujka kada mu je prijetio držeći upaljenu motornu pilu

- Okrivljenikovo postupanje izazvalo je kod oštećenika osjećaj straha za vlastiti život, priopćio je DORH dodajući kako je u optužnici predloženo produljenje ranije naloženih mjera opreza zabrane približavanja i zabrane ostvarivanja kontakata sa žrtvom.

VIDEO Plenkovićeva poruka za veliki koncert Vax Live

Ključne riječi

Komentara 12

FA
fantom1
06:31 10.05.2021.

Treba provesti lustraciju i saznati istinu iz 2.Svj.rata i iz Domovinskog,jer bez toga nema mira!

PL
posten_lopov
07:52 10.05.2021.

Sit gladnom ne vjeruje. Nadam se da ce svi oni koji podrzavaju ovakav vid divljastva doci u slicnu situaciju, pa da vide kako je bilo onom jadniku koji je bio napadnut.

ĐO
Đubre_od_MB
06:28 10.05.2021.

A koje su to "nacionalne manjine" u Gospiću? Jel se smije napisati ili su nam i to zabranili "domoljubi"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije