Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Drugi krug izbora bit će u znaku glasanja protiv

Oči su uprte u glasače Miroslava Škore koji je u prvom krugu dobio 24,75% glasova. Škoro je ostvario najbolji treći rezultat u povijesti naših predsjedničkih izbora

Komentari 140

VA
Vagabundo
09:33 27.12.2019.

Svi njegovi su ga napustili: Aleksandra Kolaric, Zrinka Badric, Slavko Linic, Tomislav Sauha, Milanka Opacic, Sinisa Varga itd. da ne nabrajam dalje. Jadnik!

VL
Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
10:21 27.12.2019.

Nino, zanemarujes jednu vaznu cinjenicu. I u prvom krugu se glasalo protiv. Evo, ja sam glasao za Skoru, samo zato jer sam bio prvo protiv SDPa i Milankovica, a onda i protiv Kolinde i Plenkovica. Inace uopce ne smatram daa bi Skoro bio dobar predsjednik, ali to je nebitno. Bitno je nesto puno sustinskije - a to je da SDP i njegovi kandidati moraju gubiti sve moguce i nemoguce izbore dok ne dozive katarzu i ne prihvate da na zlocinackom nasljedju SKH i Josipa Broza ne mogu biti uopce legitimna stranka. Kada SDP statutarno odbaci ideolosko-pravni kontinuitet SKH, onda mozemo ozbiljno razgovarati. Dotad, ne zasluzuju uopce legitimitet u hrvatskom politickom prostoru. Zato su za mene apsolutno svaki izbori u ovoj drzavi, izbori protiv. Protiv SDPa.

VL
IV
IvoDivo
09:06 27.12.2019.

Tko živi od svoje mirovine, tko je u prosvjeti, tko je ovisan o proračunu, tko je zabrinut za svoj obrt ili tvrtku sigurno neće dati svoj gals drugu Milanoviću.

VL
Avatar Observer
Observer
09:11 27.12.2019.

Biraci Miroslava Skore trebaju izaci , razmisliti i odluciti, inace ce biti odgovorni za dolazak onoga kojeg najmanje zele.

VL
DU
Deleted user
09:06 27.12.2019.

Kako vam nije neugodno ovakvo navijanje za Milanovića. Čak je i Puhovski objektivniji . Ovo je zadnji put da sam bilo što od vas bilo što pročitao i pogledao i komentirao.

VL
Avatar Uskok
Uskok
12:08 27.12.2019.

Sve srpske općine u Hrvatskoj su glasale za druga Milanovića. Ona znate čija gnijezda oko Vukovara 72% za Zoku. 72% u prvom krugu. Oni znaju koga biraju. A Hrvati?

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
11:26 27.12.2019.

Milanović rastvara, razara, dekonponira sve što dotakne u politici. Posvađao nas je međusobno, posvađao nas je sa svim susjedima, sa EU, ostavio je razvaline u svojoj stranci i sada bi taj čovjek trebao raditi na imiđu Hrvatske države. U too može vjerovati samo potpuni naivac ili potpuni zlonamjernik. Uz ovo navedeno treba dodati: nije Kolinda poslala specijalce na invalide u kolicima! Nije Kolinda branila udbaške zlikovce. Nije Kolindi Hrvatska slučajna država. Nije Kolinda govorila za države Višegradske skupine da su najgore moguće društvo, a to su države s najvećim gospodarskim rastom u EU. Nije Kolinda na silu postavljala ćirilične ploče u Vukovaru. Nije Kolinda zadužila Hrvatsku za novih 10 milijardi EUR-a. Nije Kolinda vrištala na sva usta ili mi ili oni, itd. Kolinda jest griješila, ali Kolindin politički pravac, strategija i program su dijametralno suprotni Milanovićevom Tko god tvrdi da su Kolinda i Milanović jedno te isto, jednostavno laže. Kolinda može biti naivna, nezrela, patetična, pa čak i blentava, ali ona ne razara, ona za Hrvatsku ima iskreniju emociju od Milanovića. Za njega je predsjednička funkcija samo sredstvo zadovoljavanja vlastitog ega. Uz sve simpatije za Raspudićeve komentare, u ovom pokušava biti pretjerano odmjeren i izbalansiran. Kolinda i Milanović su nebo i zemlja. Kolinda ima autentičnu emociju za Hrvatsku, a Milanović ima autentičnu emociju za sebe!!!!!

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
12:05 27.12.2019.

Lex Perković. Milanović je doveo Hrvatsku na rub međunarodne izolacije jer je štitito stare jugo udbaške ubojice koji su dobili doživotni zatvor u Njemačkoj.

VL
BA
barbaizamerike
11:31 27.12.2019.

Glas za MilanoVic je glas za pomilovanje Mustaca i Perkovica.Glas za Milanovica je glas da nasljednica komunisticke partije SDP dobije krila.Glas za Milanovica je glas da nas ta arogantna svadalica sramoti u svitu.Glas za Milanovica je glas za Kineze koji su ga financirali zadnjih godina isto kao i Vucica.Glas za Milanovica je glas za nerad i spavanje.Glas za Milanovica je glas za osmjeh na Stazicevu licu .Glas za Milanovica je glas da bi opet mogao o trosku drzave obilaziti zeninu tetku u Australia.Glas za Milanovica je glas za njegovog sina kojeg bi opet mogao drzavnim avionom voditi na 2 Olimpijade jer je izbor svakih 5 godina.Mogo bi pisati do jutra razloge zasto nisam za prepotentnog Milanovica koji voli ismijavati mala mjesta i plave bluze (radnicku klasu) i dotepence i piskarala a i Kolinda nije najbolja ali je daleko na ljestvici iznad Milanovica i zato sam protiv Milanovica ako treba i sa zamjeranjem jer on nije dostojan da predstavlja Domovinu pogoyovu jer je los prema dijaspori

VL
Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
11:51 27.12.2019.

Nino se jedino kompromitira kada komentira Milanovića. Nevjerojatno je to benevolentno komentiranje na račun dotičnog i uravnillovka. Što je Milanović osobno je nebitno jer je neradnik. Pa sve prepušta jugo komunističkoj kliki oko njega. 4 godine mandata Milanović nije ništa radio, ali su jugo drugovi oko njega dejstvovali. Kolinda je Hrvatica. Koja je napravila dosta toga dobrog. I dosta gafova i propusta. Ali među njima nema jednakosti. Jedna je hrvatska politika, kakva takva, drugo je jugoslavenska politika. Bez obzira što briga Milanovića za Jugoslaviju on je sam sebi bitan, jer su svi oko njega Jugoslaveni. Osim Kotromanovića. Jugoslaveni više ne smiju na vlast.

VL
ST
stefj
10:29 27.12.2019.

Ja se ne sjećam da se nakon rata glasalo u drugom krugu za nekoga. Uvijek je to bilo protiv, biralo se manje zlo. Niti ovaj puta nema razlike...

VL
M9
M94
12:08 27.12.2019.

Kandidirao se jer ne zna što bi sam sa sobom. Kad je bio premijer rekao da se nikad neće kandidirati za predsjednika a sad se kandidirao za predsjednika. NESTABILAN, LAŽE U međuvremenu bio „konzultant“ na sumnjivim poslovima u Albaniji. SDP osuđen na njega sada, nemaju kandidirati nikoga drugoga a jasno im je da je Milanović politička olupina. Većina SDP-ovaca ga ne voli jer znaju da ih je uništio, sada potiho psuju.  

VL
Avatar Juki
Juki
11:40 27.12.2019.

Da se Škoro odrekao Mosta...pobijedio bi u prvom krugu! Nikad neću glasati za koaliciju u kojoj se osjeti samo i miris Mosta!

VL
BO
booris
18:43 27.12.2019.

E moj Zoki, izgubio si sve sto se može izgubiti i još ti nije dosta. Lokalne izbore 2013., Europske 2013., Predsjedničke 2014., parlamentarne 2015. i 2016. Bit ce ti ovo sretnih 7/7.

VL
BO
booris
18:34 27.12.2019.

Za Milanovica je dovoljno reci da je donio lex Perkovic. Dakle covjek stiti ubojice nasih domoljuba izvan Hrvatske.

VL
BO
booris
18:37 27.12.2019.

Niti jedan učitelj neće glasati za Milanovica. Pa on nam je smanjio placu i to drastično. Za Hrvatsku kaže da je slučajna država a želi biti njezin predsjednik. Pljuc

VL
BO
booris
18:38 27.12.2019.

Zoki je toliko toksičan da ga ni njegovi u SDP-u ne vole.

VL
BO
booris
18:40 27.12.2019.

Milanović je recept za propast. Taj ni sebe može voditi a kamoli državu.

VL
BA
barbaizamerike
11:13 27.12.2019.

Nino ovim clankom jos vise zakompliciro izbore a stado od njega ocekivalo puno vise a on filozofski linijom nezamjeranja pustio stado da samo odluci

VL
MA
Marin2507
15:40 27.12.2019.

^Cak i da ne radimo ništa , nešto će se dogodit ^ legendarna izjava Zorana Milanovica 😒 pa zar nam takav covijek treba da vodi našu državu ???

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.