Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA SNIMKA

Drogirani bivši specijalac Ladom probio vrata pa jurio po terminalu

Lada Samara
Foto: Screenshot Youtube
1/2
26.12.2016.
u 16:07

U suludom podvigu ozlijeđeno je nekoliko policajaca, a šteta se procjenjuje na barem 6 milijuna rubalja (oko 700.000 kuna)

Bivši specijalac automobilom je uletio u terminal na zračnoj luci u Kazanju u Rusiji pa se vozikao po njemu dok su ga ganjali policajci. Bizaran prizor koji se dogodio u srijedu navečer snimile su nadzorne kamere, a vozač je identificiran kao bivši specijalac Ruslan Nurtdinov (40). Kako prenosi RT, Nurtdinov, koji je bio drogiran, priveden je na 15 dana u iščekivanju istrage.

Na snimci se može vidjeti kako Nurtdinov Ladom Samarom iz nekoliko pokušaja probija ulazna vrata pa juri po terminalu dok policajci trče za njim, a pješaci mu se miču s puta. Na kraju autom opet probija vrata i izlazi iz terminala, nakon čega ga policajci konačno hvataju.

U autu je pronađena marihuana. U suludom podvigu ozlijeđeno je nekoliko policajaca, a šteta se procjenjuje na barem 6 milijuna rubalja (oko 700.000 kuna).

 

>> Šokantna snimka: Rusko oklopno vozilo pregazilo vojnika koji je preživio nesreću

>> Pretrpio teške ozljede: Tramvaj vukao mladića oko 500 metara

Komentara 2

DU
Deleted user
20:37 26.12.2016.

prica za malu dicu..sve namisteno..ej..trcali za njim i na kraju ga zaustavili..ha..ha..ma tko je vidia..zapucati na svoga..

DA
dangebandi
21:37 26.12.2016.

Ko Charlie Chaplin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije