Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEGOVNI POSTUPAK

Dvojica hrvatskih vojnika povlače se iz Litve zbog drogiranja

Ilustracija
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
17.02.2020.
u 16:00

Protiv dvojice pripadnika Hrvatske vojske bit će proveden stegovni postupak i bit će udaljeni iz službe

Zbog povrede vojne stege dvojica pripadnika bit će vraćeni iz Litve u Hrvatsku, udaljeni iz službe i bit će proveden stegovni postupak, izvijestili su iz MORH-a.

Pripadnici Vojne policije Hrvatske vojske iz sastava 2. hrvatskog kontingenta u NATO aktivnosti Ojačane prednje prisutnosti u Litvi, u nedjelju, 16. veljače 2020. prilikom testiranja utvrdili su prisutnost nedopuštenih sredstava kod dvojice vojnika, pripadnika 2. HRVCON-a, koji će odmah biti vraćeni u Hrvatsku.

Protiv dvojice pripadnika Hrvatske vojske bit će proveden stegovni postupak i bit će udaljeni iz službe.

Pripadnici hrvatske vojne policije su prilikom testiranja na opijate utvrdili da su dva pripadnika konzumirala opojne droge, a prema izjavama te dvojice pripadnika, nedopuštena sredstva su nabavili i konzumirali prilikom odobrenog izlaska iz vojarne.

Naglašavamo kako je u Ministarstvu obrane i Hrvatskoj vojsci nulta tolerancija na nevojničko ponašanje, zlouporabu svih nedopuštenih sredstava, alkohola i droga, a svako takvo nezakonito ponašanje i svako odstupanje od vojne stege izrazito se strogo sankcionira i oštro osuđuje.

 

VIDEO Generalna proba za inauguraciju novog predsjednika Zorana Milanovića

Ključne riječi

Komentara 25

BR
Bravo
16:08 17.02.2020.

Probajte sa testom u RH, ne samo vojnika. Iznenadit ćete se.

Avatar tupson
tupson
17:51 17.02.2020.

poslati ih k meni u cavoglave da mi cuvaju ovce

Avatar Syssko
Syssko
17:21 17.02.2020.

Da se mene pita LEGALIZIRAO bih apsolutno sve droge-SVE! Budal..tine bi se predozirale, ko ih je... a ostali bi pametni koji nebi to smeće ni takli, uostalom, ovako i onako postoje narkomani, ovako ionako su niškoristi i trošak društvu ko i alkoholičari, mi njima plačamo drogu kada ih tobože liječe (to ukinut) a daju im derivate heroina u obliku heptanona i tako cijeli život, legalni dileri tako postaju liječnici a legalizirani narkomani na naš račun! Tako bi se izdvojilo žito od kuklja i civilizacija bi intelektualno napredovala. P.S. Kako je Ivan Pernar priznao da je probao travu, kaže da su mu prilazili dileri kokaina i nudili ga, pošto ga kemija ne zanima naravno odbio je ali su se dileri čudili i pitali pa kakko to, ovi tvoji iz sabora neki su nam redovite mušterije? Dakle TEST NA DROGU U SABOR!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije