Naslovnica Vijesti Crna kronika

Ispovijest na sudu: 'Dobio sam otkaz, a supruga je bila trudna'

Sutkinja ga je osudila na bezuvjetnu zatvorsku kaznu u trajanju od 18 mjeseci.
15. prosinca 2017. u 13:16 1 komentara 875 prikaza
heroin
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Ljubiša Đurica uhićen je prošlog kolovoza kada su mu u automobili pronašli nešto više od dvije kile heroina. Đurica je priznao da je prevozio heroin koji je trebao biti dostavljen u Rijeku.

amfetamin Uhićeni dileri Splitska policija zaplijenila više od 18 kilograma amfetamina

- Razumio sam optužnicu, smatram se krivim. Žao mi je, nisam to napravio iz hira, bio sam naivan, kajem se, siguran sam da to neću više nikada učiniti - kazao je Đurica koji je automobilom ušao preko graničnog prijelaza Klek, javlja Novi list.

Sutkinja ga je osudila na bezuvjetnu zatvorsku kaznu u trajanju od 18 mjeseci. Đurica je priznao da je drogu preuzeo od čovjeka nadimka Boki iz Nikšića u Crnoj Gori te ju je trebao prevesti za nagradu od 600 eura i predati jednoj osobi u Rijeci, ali da njen identitet ne zna. Uhićen je na parkiralištu Riječkom naselju Turnić.

Đurica se na sudu pravdao kako je to učinio jer je dobio otkaz, a supruga mu je bila u visokom stupnju trudnoće te da ima dvije maloljetne kćeri i živi u jednoj sobi s roditeljima. 

– Radio sam za dnevnicu, istovarivao šlepere kad bi bilo posla. U međuvremenu je supruga izgubila dijete u osmom mjesecu trudnoće pa mi je još teže jer sam sada u zatvoru. Samo sam htio nabaviti novac, no znam da sam pogriješio – kazao je Đurica koji je rukama skrivao suze.

Pogledajte i galeriju: U Slavonskom Brodu zaplijenjeno 6,5 kilograma heroina

heroin
1 / 8
Zapljena 6,5 kilograma heroina
kokain peru Pripadnik velike bande Srbin uhićen u Grčkoj sa 135 kilograma kokaina vrijednog pet milijuna eura Jasmin Stavros JASMIN STAVROS 'Probao sam i drogu i alkohol, nemilice trošio novac, a sad sam se smirio uz evanđelje' Droga PROMET DROGAMA Zaplijenili 1000 tableta Ecstasyja naručenih putem 'dark weba'
Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • General_U:

    osamnaest miseeci za dvi kile žutog baš fino koji je ovo ku... u zadnje vrime ove dilerčine imaju zeleno svitlo za trgovanje narkoticima i sve ove male kazne govore da netko moćan stoji iza ovih sero....lik je 2004 isto "prevozio" ... prikaži još! kilo biloga dobio je deset godina, a i čovik koji se vozio s njim dobio istu kaznu,..nisu imali zaštitu i popušili maximalnu kaznu...ovo je sve u ku...