Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVERCAO HEROIN

Ispovijest na sudu: 'Dobio sam otkaz, a supruga je bila trudna'

heroin
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
15.12.2017.
u 13:16

Sutkinja ga je osudila na bezuvjetnu zatvorsku kaznu u trajanju od 18 mjeseci.

Ljubiša Đurica uhićen je prošlog kolovoza kada su mu u automobili pronašli nešto više od dvije kile heroina. Đurica je priznao da je prevozio heroin koji je trebao biti dostavljen u Rijeku.

- Razumio sam optužnicu, smatram se krivim. Žao mi je, nisam to napravio iz hira, bio sam naivan, kajem se, siguran sam da to neću više nikada učiniti - kazao je Đurica koji je automobilom ušao preko graničnog prijelaza Klek, javlja Novi list.

Sutkinja ga je osudila na bezuvjetnu zatvorsku kaznu u trajanju od 18 mjeseci. Đurica je priznao da je drogu preuzeo od čovjeka nadimka Boki iz Nikšića u Crnoj Gori te ju je trebao prevesti za nagradu od 600 eura i predati jednoj osobi u Rijeci, ali da njen identitet ne zna. Uhićen je na parkiralištu Riječkom naselju Turnić.

Đurica se na sudu pravdao kako je to učinio jer je dobio otkaz, a supruga mu je bila u visokom stupnju trudnoće te da ima dvije maloljetne kćeri i živi u jednoj sobi s roditeljima. 

– Radio sam za dnevnicu, istovarivao šlepere kad bi bilo posla. U međuvremenu je supruga izgubila dijete u osmom mjesecu trudnoće pa mi je još teže jer sam sada u zatvoru. Samo sam htio nabaviti novac, no znam da sam pogriješio – kazao je Đurica koji je rukama skrivao suze.

Pogledajte i galeriju: U Slavonskom Brodu zaplijenjeno 6,5 kilograma heroina

heroin
1/8
Ključne riječi

Komentara 1

GU
General_U
14:37 15.12.2017.

osamnaest miseeci za dvi kile žutog baš fino koji je ovo ku... u zadnje vrime ove dilerčine imaju zeleno svitlo za trgovanje narkoticima i sve ove male kazne govore da netko moćan stoji iza ovih sero....lik je 2004 isto "prevozio" kilo biloga dobio je deset godina, a i čovik koji se vozio s njim dobio istu kaznu,..nisu imali zaštitu i popušili maximalnu kaznu...ovo je sve u ku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije