Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠAVANJE U NJEMAČKOJ

Dvogodišnja curica zapela na tračnicama, otac pohitao u pomoć pa njega spašavala policija

Foto: Pixabay
1/4
03.04.2024.
u 03:00

"Nakon ambulantnog liječenja, oboje su pušteni iste večeri", priopćila je policija.

U njemačkom gradu na željezničkoj postaji u Uelzenu na Uskrs oko 19.45 sati dvogodišnja djevojčica je zapela i pala na tračnice. Čim je curica zapela otac joj je pohitao u pomoć no prilikom spašavanja ozlijedio je svoje stopalo te je kasnije trebala intervenirati policija, piše Fenix magazin

Kako javlja policija u Donjoj Saskoj, otac djeteta odmah je skočio za djetetom kada je zapela na tračnice, podigao ju je i predao majci ali je u tom momentu ozlijedio stopalo i više nije mogao sam napustiti stazu. Obitelji ne nedugo zatim pomogla policija i uspjela oca pomaknut s tračnica. Budući da je zdravstveno stanje oca i kćeri bilo nejasno, pozvana je hitna pomoć. "Nakon ambulantnog liječenja, oboje su pušteni iste večeri", priopćila je policija.

FOTO Svjetski poznati rodan Klepetan ima novu družicu

1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije