Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poplave u australiji

Dramatično spašavanje bebe helikopterom iz poplavljenog auta

michael
Foto: Reuters
1/2
28.01.2013.
u 09:22

Dvije žene s djetetom zaglavile su u poplavi u svom automobilu, a pomoć im je stigla iz zraka. Akciju spašavanja zabilježili su i kamerom te emitirali na lokalnoj televiziji

Prava drama zbivala se na cesti u australskom gradiću Bioela gdje su dvije žene s djetetom u automobilu zaglavile u poplavi. Kako su vozile džip, a voda im je došla gotovo do krova, spas su pronašle na stražnjem dijelu vozila.

Pomoć im je stigla helikopterom. Žene su bebu stavile u nepropusnu vrećicu i zakvačile na uže koje su im spasioci dobacili iz helikoptera. Akcija spašavanja zabilježena je i kamerama, a snimka je jučer puštena na lokalnoj televiziji Network Seven.

U poplavama u Australiji dosad je poginula jedna osoba te ih je nekoliko ozlijeđeno. Čak 58.000 kuća ostalo je bez električne energije, a poplavljeno je na stotine domova.

>> Kolica otpuhao vjetar, beba završila u ledenoj vodi i preživjela

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije