Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatičnih 5 minuta

Kolica otpuhao vjetar, beba završila u ledenoj vodi i preživjela

beba
DPA/PIXSELL
28.01.2013.
u 09:05

– Majka mi je rekla da joj je beba završila u vodi – kazao je Reeder i dodao da je otišao do ruba i ugledao dječja kolica kako plutaju.

Maleni Britanac star šest mjeseci spašen je u nedjelju iz ledene vode nakon što je snažan vjetar otpuhao njegova kolica s doka kojim se šetala njegova majka, piše Telegraph.

Beba je oko pet minuta provela zarobljena pod vodom u luci Watchet u Somersetu. Radnik na doku, 63-godišnji George Reeder isprva je pomislio da je pas pao u vodu kada je čuo vriskove majke Kate Stevens. Skočio je u 3,5 metra duboku vodu i stisnuo dječja kolica uz zid, a potom su na njih prikvačili uže i izvukli bebu na suho.

"Čudesno je što je beba preživjela"

Prolaznik je dao djetetu umjetno disanje i oživio ga prije nego što je beba prebačena u bolnicu Musgrove u Tauntonu, gdje je završila na odjelu intenzivne njege.

– Majka mi je rekla da joj je beba završila u vodi – kazao je Reeder i dodao da je otišao do ruba i ugledao dječja kolica kako plutaju u vodi. – Skočio sam i privukao kolica do mola, a potom je netko bacio uže koje sam zavezao te smo ih izvukli van – nastavlja Reeder te objašnjava kako su mu policajci kazali da je vjetar otpuhao kolica u vodu.

Reeder je zaključio da je "čudesno" što je beba preživjela. Član Obalne straže dao je djetetu umjetno disanje nakon čega je beba sama "prodisala".

>>Spasio djevojku koju je zatrpala 300-metarska lavina

>>Djed spasio unuke od divlje tasmanijske vatre skokom u more

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije