Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekstremna brutalnost
Povratak na članak

Dramatična noć u Beogradu: Satima trajali sukobi, policija tukla prosvjednike, jednom policajcu slomljene noge

U prosvjedima u srijedu navečer u središtu Beograda policija je napala i ozlijedila i nekoliko novinara, koji su se uredno legitimirali, objavili su beogradski mediji

Komentari 45

ST
StariSokol
08:04 09.07.2020.

Vučić je čudo od čovijeka. Spašava se tako da svu krivnju za prosvjede svaljuje na Hrvatsku a ne vidi da na čelu prosvjednika na njega juriša Vuk Jeremić. Zamisli čak je i netko usred Beograda zapjevao torcidinu pjesmu što je znak da je u sve Hrvatska umiješana.

VL
Avatar Damating
Damating
08:52 09.07.2020.

Puno li je ovdje onih koji pokušavaju prikazati srpsko "događanje naroda" kao neku hrabrost s mudima. Već smo viđali, nažalost, srpske skupove i "proteste", događanja naroda i balvane. Hrvatska je, hvala Bogu, daleko od srpskih metoda, a ljubomorni nek "pale"e" nekog drugog. Daleko vam kuća.

VL
Avatar southman
southman
07:08 09.07.2020.

" Niko ne sme da vas bije bre "

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
07:26 09.07.2020.

Sada se srbijanci pokusavaju "tjesiti" sanjarijama, da ce se i u Hrvatskoj dogoditi "narod", a tu jadnu nadu marljivo objavljuju i na hrvatskim portalima! No, u njihovoj nevolji zaboravili na Crnu Goru, koja im svakim danom bjezi dalje pravac EU!

VL
CO
coky
08:34 09.07.2020.

Idemo malo na stranu staviti proteste, normalnih ljudi i okrenuti se onoj skupini huligana koji te proteste uzurpiraju. Imam dosta godina u guzici i sve sam više u uvjerenju, da je te huligane kontrolira sam Vućić, koji ih je i naručio i na neki način dozirao. Da budu nasilni, ali da baš ne pade vlast i on. Iza tih prosvijeda, kad se okončaju, on ostaje onaj koji je spasio Srbiju !!! Ako mu propadnu pregovori za Kosovo, ima super opravdanje....evo dok se ja borim za Kosovo, vidite što mi rade ovi izdajnici u zemlj !!! Sve sam više u uvjerenju, da je i onaj sramotni natpis ( koji zbog srama neću niti napisati ) onim nazovimo "bbb" organizirao, upravo on, preko svojih službi. Politika nije tako jednostavna, da mora biti razumljiva i najprostijem čovijeku i nemojte misliti da lupetam gluposti, ok. Normalnim građanima Srbije, kojim je dosta njegove vlasti i ovo nije protest normalnih, protiv corone, nego protiv vlasti, predlažem, da sami maknu te extreme skupini i da mirno protestuju....ako treba i svaki dan u svim gradovima...samo pazite, ipak na tu coronu i čuvajte se :)

VL
IG
igorl
10:00 09.07.2020.

A gledao sam i snike te novinarke. Namjerno se gura s mobitelom medju kordonom murjaka i ceka da je se napendreci kako bi mogla izvjestiti o "policijskoj brutalnosti".

VL
BU
bujke
08:39 09.07.2020.

Dragi moji svi neredi koji su izazvani su dirigovani od strane Vučića. Stotine navijača zvezvde i partizana su unajmljene da naprave nerede a kasnije istuku narod ali nismo glupi i cesto vidite gde ih prepoznaju i civili se tuku medjusobno.o. Zvači sve je iscenirano Vučić je bolesnik koji je uzirpirao sve u Srbiji

VL
Avatar Joja
Joja
07:49 09.07.2020.

Zanimljivo, toliko imaju proti Amera a sve kopiraju od njih pa tako i nasilne prosvjede. Nisu li protestirali "1 od 5 miliona" pa nisu bili nasilni

VL
IG
igorl
09:54 09.07.2020.

Dakle - policija je tukla naokolo, a na snimkama gomila divljaka kako bacaju barikade i kamenje. Hmm. Da, ne znam bas. Ne kazem da su oni cvijece, ali budimo realni.

VL
NE
Nebojimsekorone
07:33 09.07.2020.

On dise. Oni nemaju vremena koljenom na vrat. Oni bjeze.

VL
LE
Leonn
07:49 09.07.2020.

Isao trazit pravdu pa je i dobio.Svaka cast.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
08:56 09.07.2020.

Što ima novo u Liechtensteinu?

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
07:51 09.07.2020.

U Srbiji je metež i pokušava se utjecati na građanski protest. O uzrocima bi dugo mogli raspravljati, ovdje ću komentirati sudionike. Zanimljiv je mozaik sudionika. Najvažniji sudionici su građanska Srbija. Oni su i najbrojniji i sigurno najopasnija skupina po sadašnju vlast iako potpuno nenasilna. Da bi se njih diskreditiralo pojavile su se dodatne dvije skupine. Prva je skupina izrasla iz srbijanskih dobrovoljaca koji su žarili i palili cijelom Jugoslavijom. Oni žele pokazati da njihovo vojno krilo uz podršku političkog krila (Šešelj, Dveri, ...) je moćno i može biti faktor na terenu. Oni se miješaju u okupljanja građana, svojim nasiljem umrtvljuju ta okupljanja i dovode do povlačenja građana zgroženih nasiljem u svoje domove i prestanku građanskih skupova. Druga skupina su režimski batinaši koji su očito u dogovoru s policijskim snagama i u civilu unose nasilje u mirne prosvjede. Kako policija ne štiti građane već surađuje s naoružanim batinašima došlo je do izostanka državne i nacionalnih televizija s prosvjeda kako se televizijske slike te suradnje ne bi vidjele i bile presudne za polariziranje javnog mišljenja. Naravno, gdje su meteži pojavljuju se pozvani ili nepozvani i razbijači iz okolnih država, njih nekoliko desetaka, koji iz različitih bolesnih razloga sudjeluju u nasilju bez ikakvih sankcija. U sve se uključuju i strani utjecaji a predsjednik Vučić je u očitom strahu za sebe iako i sam podstiče nerede. Srbija očito nije odlučila gdje ide, da li EU i NATO ili ...

VL
PU
Pulchrum
16:11 09.07.2020.

Vučić bi mogao izgubiti glavu, ovo je ozbiljno. Srbima bi bolje bilo da se smire mjesec, dva, kao što smo to mi uradili, i sad još imamo i koliko-toliko i turističku sezonu.

VL
XM
xman100
07:27 09.07.2020.

Što traže prosvjednici? Imaju li kakve zahtjeve? Osim što pojedini traže da se ukine 5G i da zemlja opet bude ravna.

VL
ZA
Zakintos365
07:17 09.07.2020.

Svaka čast Srbima.. I u njih je monopol.. Uhljebi biraju jednog čovjeka, diktatora.. Al imaju ono dole, da ne nazovem, jer ce me block odma.. Hrabrost suočit se s mrakom.. Za razliku od nas

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
08:02 09.07.2020.

Još bi se neki mali balkanski diktatori koji lažiraju referendume i izbore i koji rade protiv svog naroda trebali zamisliti.

VL
Avatar Forumas
Forumas
09:10 09.07.2020.

nema predaje,nema odmora,danas jos sesce. hrvati,muslimani i kosovari su uz vas na malim ekranima,bolji ste od bilo koje turske sapunice.

VL
OP
opančar
06:56 09.07.2020.

zar razliku od nas srbi bar imaju m..a, tak i treba.

VL
Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
08:36 09.07.2020.

Pokusavam naci razliku izmedju Plenkovica i Vucica. I bogme - ne mogu. Ali mogu izmedju hrvata i srba. Jedni to rjesavaju upravo onako kako se to jedino i moze, dok drugi uzivaju u iluziji da demokracija na Balkanu postoji.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.