Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah za sigurnost
Povratak na članak

Drama u zagrebačkoj osnovnoj školi: Ravnateljica zbog jednog oca zaključala djecu

Drama u školi počela je kada je jedan od učenika zaprijetio ravnateljici. Ona je na razgovor pozvala njegova oca. No tek tada su počeli problemi...

Komentari 18

Avatar lola lola
lola lola
13:08 26.04.2023.

Ucitelji su nekoc bili Bog I batina a danas su nitko I nista.

VL
OT
otrovnijezik
14:31 26.04.2023.

Sjećam se kako sam od oca dobio po tamburi samo zato što sam povisio glas na učiteljicu jer sam se nešto opravdavao. Nije ga bilo briga jesam li kriv ili ne, bitno je bilo da sam ja na nju vikao.

VL
Avatar Idler
Idler
13:14 26.04.2023.

Bilo bi dobro napisat - kakšne posljedice po roditelje budeju nakon sih tih incidentof !?

VL
SB
Stroga Babaroga
15:09 26.04.2023.

Jabuka ne pada daleko od stabla, prestrašno!

VL
KR
Krolo
16:03 26.04.2023.

'80-ih u moje vrijeme ZG školovanja, za najmanje prijestupe bio si kažnjen u školi i poslije roditeljska kazna.....'90-ih došli su novi vjetrovi, običaji, modusi ponašanja, plemena, gdje se uglavnom sve dopuštalo, zato se i cijelo školstvo srozalo na nižu razinu......

VL
Avatar 365dias
365dias
10:27 27.04.2023.

ravnateljica treba pod hitno dobiti otkaz!!! ovakvo infantilno ponašanje nije primjereno ni čistačici, a ne ravnateljici škole. žena očito previše gleda glupave američke serije c-produkcije.

VL
Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
13:37 26.04.2023.

Da nije opet onaj povlašteni hrvač sa tri stipendije !?

VL
VI
Vikton
15:10 26.04.2023.

Slazem se da su danas djeca drugacija nego prije,i sve se to otima kontroli,ali nemoj mo zaboravit ucitelje jer ni oni vise nisu kao prije,danas svako moze bit ucitelj i znaju se i oni izivljat na djeci znam to iz osobnog primjera.U mojoj skoli idiot koji uci djecu matematiku,nije za rad sa djecom ne zna objasnit i maltretira djecu i generacije ce bit zakinute zato sto jedan idiot frustrirani ljeci svoje frustracije a usput ucitelji se razvode,imaju ljubavnice pa su frustrirani.A jesmo li zaboravili PLANDEMIJU,kad su maltretirali djecu sa brnjicama(koje nista ne stite ni onda ni danas)pa djeca nisu isla u skolu 2godine radi gripe,a ucitelji su se izivljavali nad djecom u vezi brnjica,pa zasto nisu stali u zastitu djece,pa jesu li oni svjesni sta su napravili djeci izludili su ih,sjecam se jednog roditelje koji nije zelio stavit brnjicu svom djetetu svi su skocili na njega i ravnatelj i drugi ucitelji tako da nisu ni oni nevinasca ima i medu njima svega kao i kod djece. Meni bi osoba koja zeli bit ucitelj prosla provjere kao pilot borbenog aviona jer ne moze svako bit ucitelj.Ako od 30 djece 22 ima problem sa matematikom onda nije stvar u djeci vec u ucitelju koji ne zna objasnit i prenijet znanje a onda roditelji placajte repeticije istim tim uciteljima ima losih ucenika a ima i jako losih ucitelja i ravnatelja.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
12:56 26.04.2023.

Kakve sve tenzije, događaje i izazove taj veliki domoljubni dišpet na balkan donosi jer i djeca su u ranoj fazi školovanja za dom, ekscese, jamanje i nasilje spremna.

VL
OL
olujasviholuja2
12:38 26.04.2023.

Od muhe rade slona,a sad to treba cijela Hrvatska znati.

VL
DU
Deleted user
12:33 26.04.2023.

Zašto bi javnost zanimalo što se ona zaključala s djecom zbog jednog oca, a ne bi zanimalo što je inače otključana radi svih ostalih očeva?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.