Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranjen vozač auta

Drama u Sjevernoj Makedoniji: Pucano na automobil gradonačelnika

Terror suspect before magistrate
Boris Roessler/DPA
01.04.2024.
u 16:46

Očekuju se i službene informacije MUP-a o incidentu.

Vozač gradonačelnika općine Ridvan Ibrahimi ranjen je u današnjoj pucnjavi, u kojoj je prema prvim informacijama meta upravo bio sam gradonačelnik. Za Thelmu potvrdili su iz bolnice kako je osoba iz Aračina dovezena s ubodnim ranama.

- Uvodimo ga u dvoranu. Ima otvorene rane na prsima. Riječ je o muškarcu starom oko 30 godina. Rane su za hitnu operaciju, zbog čega već ulazimo u operacijsku salu, rekao je u kratkom intervjuu Nexati Yakupi, ravnatelj Klinike za torakalnu kirurgiju Kliničkog centra u Skoplju.

RANIJE OBJAVLJENO

U gradu desetak kilometara od Skoplja, u Sjevernoj Makedoniji, danas na Uskrsni ponedjeljak došlo je do pucnjave iz automatskog oružja. Prema prvim informacijama, meta je bio gradonačelnik općine Ridvan Ibrahimi.

Njegov vozač, koji se trenutno nalazi u klinici Majka Tereza, ranjen je u pucnjavi.  Policijske jedinice su upućene u Arančinovo da osigurano mjesto napada i obave očevid, prenosi Radio Sarajevo. 

Očekuju se i službene informacije MUP-a o incidentu.

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Drama u Sarajevu: Bačena ručna bomba na kuću općinskog načelnika

Terror suspect before magistrate
1/7

Komentara 1

WI
wice
15:59 01.04.2024.

Auta??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije