Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Washington

Drama u podzemnoj: Putnici u zadimljenim vagonima čekali vatrogasce, jedna žena poginula

dc
Foto: YouTube/ DailyMail
1/2
13.01.2015.
u 08:46

Incident se dogodio na stanici Enfant Plaza, u samom središtu grada, sjecištu brojnih linija podzemne željeznice

Jedna je žena poginula u podzemnoj željeznici u Washingtonu, a dvoje je teško ozlijeđeno, nakon što su u ponedjeljak vatrogasci zbog dima nepoznata uzroka evakuirali stotine putnika iz jedne postaje u vrijeme poslijepodnevne gužve, javlja Washington Post.

Putnici tvrde kako su se vagoni odjednom napunili dimom te su sat vremena čekali vatrogasce koji su ih izveli van. Washingtonski gradski prijevoznik navodi kako uzrok pojave dima još nije otkriven i da je istraga u tijeku. Navodno je došlo do iskrenja kablova napajanja poslije kojeg je se podzemni tunel počeo puniti dimom.

Incident se dogodio na stanici Enfant Plaza, u samom središtu grada, sjecištu brojnih linija podzemne željeznice.

>> U Brazilu se sudarila dva vlaka, 158 ljudi ozlijeđeno

Komentara 1

Avatar d-ano
d-ano
10:36 13.01.2015.

Ima li sto sto Ameri neznaju ,,,,,,inace sve znaju ,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije