Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJAČKA BANKE

Drama u Mostaru: Htjeli orobiti banku pa držali ljude kao taoce

Drama u Mostaru
Foto: Dnevni avaz
1/3
07.03.2019.
u 16:38

Napadači su pola sata držali taoce sve dok nisu shvatili da nemaju šanse izvući se zbog čega su se i predali policiji.

U utorak je u Mostaru u Privrednoj banci došlo do oružane pljačke trojice muškaraca porijeklom iz Zagreba, piše Dnevni avaz.

Oko 15 sati ušli su u banku s maskama na glavi i pištoljima te tražili novac. Brzo su razoružali zaštitara te svima naredili da legnu. Policija je ubrzo stigla nakon što se aktivirao alarm. Kada su razbojnici vidjeli policajce brzo su zabarakadirali zgradu.

Iako su držali policiju na nišanu, brzo su usljedili pregovori. Navodno su zbog velikog broja policajaca shvatili da nemaju šanse. Sve je na kraju završilo sretno bez ijednog ozljeđenog.

- Čim su upali, nisu nam ni trebali govoriti da legnemo, od straha smo se svi porušili. Bili su uzeli novac, ali, srećom, sve se dobro završilo - govori jedna od svjedokinja.

Ivan Šimunić - pročelnik županijskog odjela za obrazovanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije