Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA BEZ INCIDENTA

Drama u Kaliforniji: Žena gola izašla iz automobila i počela pucati po autocesti

Foto: Twitter/Screenshot
27.07.2023.
u 20:43

Nisu objavljeni podaci koji bi je mogli identificirati, a prema izvješću policije, odvezena je u lokalnu bolnicu na procjenu psihičkog i fizičkog zdravlja

Dramatična scena odvila se na u Kaliforniji ovog utorka. Promet na važnoj cesti zaustavljen je na sat i pol zbog žene koja je gola izašla iz automobila i pucala oko sebe dok joj nije ponestalo municije. Pravo je čudo što nitko nije ozlijeđen u ovom nesvakidašnjem incidentu.

Policijski službenici dobili su dojavu da je žena zaustavila svoj automobil preko više traka autoceste i izašla s nožem u rukama oko 16:40 sati na prometnici Interstate 80 između Oaklanda i San Francisca. Žena je vikala na vozače koji su prolazili pored nje, zatim se vratila u auto i nastavila vožnju, prenosi Los Angeles Times.

Kada je prošla naplatnu postaju, ponovno je zaustavila auto nasred ceste i izašla, ovoga puta potpuno gola i naoružana pištoljem. Objave na društvenim mrežama prikazuju je kako puca s ugibališta na autocesti, te hoda oko vozila preko više traka široke prometnice. Nastavila je pucati dok nije ostale bez metaka. Policija nije objavila izvješće o eventualnoj šteti koju je žena uzrokovala, no rekli su da nije bilo ozlijeđenih.

Nakon što je spustila pištolj, žena je uhićena bez incidenta. Nisu objavljeni podaci koji bi je mogli identificirati, a prema izvješću policije, odvezena je u lokalnu bolnicu na procjenu psihičkog i fizičkog zdravlja.

POVEZANI ČLANCI:

Ovo je drugi put u manje od tjedan dana da je taj dio autoceste bio zatvoren. Prošlog je petka most Richmond-San Rafael bio zatvoren više od 19 sati zbog muškarca koji je doživio "krizu mentalnog zdravlja" piše Los Angeles Times.

VIDEO Kod Dubrovnika se nasukao turistički brod

 

Ključne riječi

Komentara 7

MI
Mikis
06:12 28.07.2023.

nacija novih generacija odraslih na tabletama. nije ni cudo

AC
acer7
00:34 28.07.2023.

To nije incident jer bi ženske udruge prigovarale?

DU
Deleted user
03:18 28.07.2023.

Normalna zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije