Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginule majka i kćer

FOTO Automobil se pretvorio u hrpu lima: Potresne fotografije s mjesta strašne nesreće kod Nove Gradiške

Nova Gradiška: Teška prometna nesreća na autocesti A3 u kojoj su poginule dvije osobe
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/9
25.07.2023.
u 12:51

Iz smrskanog automobila vatrogasci su izvlačili ozlijeđene i preminule. Prizori na mjestu nesreće su stravični

Strašna prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak navečer na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, u blizini Nove Gradiške. Dojava je stigla pola sata prije ponoći.

Očevidom koji su na mjestu događaja obavili policija i Općinsko državno odvjetništvo utvrđeno je da je do nesreće došlo oko 23 sata. "Osobnim automobilom francuskih nacionalnih registracijskih oznaka, upravljao je 40-godišnjak (državljanin Republike Turske), koji prilikom vožnje nije držao dovoljan razmak kada se kreće iza drugog vozila, te je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (austrijskih nacionalnih registracijskih oznaka), kojim je upravljao 62-godišnjak (državljanin Republike Turske)", izvijestila je PU brodsko-posavska.

U nesreći su smrtno stradale dvije putnice, 43-godišnja državljanka Turske i 19-godišnja državljanka Francuske iz BMW-a. Kako neslužbeno doznajemo, radi se o majci i kćeri. Teško je ozlijeđeno još dvoje djece iz iste obitelji, 18-godišnja djevojka i 15-godišnji dječak, oboje francuski državljani. 

VEZANI ČLANCI:

Prema riječima ravnatelja novogradiške bolnice dr. Josipa Kolodzieja, djeca su zadobila ozljede glave te su nakon pružene liječničke pomoći u bolnice u Novoj Gradiški hitno prebačeni na daljnje liječenje u KBC Osijek. Njihov otac, vozač BMW-a, također je ozlijeđen. On je zadržan je na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Automobil je smrskan do neprepoznatljivosti.

Iz auta su vatrogasci izvlačili ozlijeđene i preminule. Prizori na mjestu nesreće su stravični. Jutro poslije vidi se kako su od automobila ostale samo krhotine. Ostaci su razbacani pokraj autoceste.

"Policijski službenici nastavljaju daljnji rad te će po dovršetku liječenja protiv 40-godišnjeg vozača osobnog automobila dostaviti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu", dodaje policija.

Komentara 2

DO
doberdedec
15:52 25.07.2023.

I opet BMW, e nebum ga kupil.

PM
p.milovic.1
13:58 25.07.2023.

Ovo mi nikako ne ide u glavu ,Zar nije dovoljna kazna što je izgubio kćer i suprugu-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije