Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPUTILI APEL GRAĐANIMA

Drama u Beogradu: Dječak (11) pao s trećeg kata zgrade, vatrogasci nisu mogli prići zbog nepropisno parkiranih automobila

Beograd: Požar u stambenoj zgradi u ulici Zeleni venac, vatrogasci spašavali stanare
Milos Miskov
30.12.2022.
u 20:16

Na mjesto nesreće su stigli i vatrogasci koji su htjeli postaviti madrac za spašavanje ispred zgrade, no to nisu ni stigli učiniti zbog nepropisno parkiranih automobila

Danas u poslijepodnevnim satima prava drama odvijala se u Novom Beogradu kada je 11-godišnji dječak pao sa trećeg kata zgrade. Dječak je ubrzo prebačen u bolnicu gdje su mu konstatirane teške ozljede glave. 

Na mjesto nesreće su stigli i vatrogasci koji su htjeli postaviti madrac za spašavanje ispred zgrade, no to nisu ni stigli učiniti zbog nepropisno parkiranih automobila. 

- Kako smo krenuli postavljati ljestve, dijete je palo, nismo uspjeli ni madrac namjestiti - kazali su, prenosi Telegraf.rs.

Vatrogasci su tako apelirali na građane da vode računa prilikom parkiranja automobila.

Inače, s djetetom je u trenutku nesreće bio njegov otac koji je pokušao uhvatiti dječaka, ali se on otrgrnuo, a susjedi navode kako se radi o obitelji koja se nedavno doselila iz Rusije.

>> VIDEO Preokret u Zagrebu: U posljednji trenutak ipak se odustalo od novogodišnjeg vatrometa

Komentara 1

Avatar Crazy_bat
Crazy_bat
20:32 30.12.2022.

Otrgnuo se ocu iz ruku? Pokušaj samoubojstva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije