Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Držao upaljač

Drama u Beču: Mladić se pokušao ubiti pa raznio zgradu?

beč
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
27.04.2014.
u 18:27

Poginuli 19-godišnjak navodno je preko Facebooka poručio svojim prijateljima da je "stigao posljednji dan“. Mladić je navodno bio bez posla i imao ljubavne probleme.

Austrijski mediji u nedjelju javljaju da bečka policija sumnja da je uzrok snažne eksplozije u subotu u Mariahilferstrasse 182 u Beču, u kojoj je od djelomičnog urušavanja stambene zgrade jedna osoba poginula, a 14 ih je ozlijeđeno, samoubojstvo 19-godišnjeg mladića koji je umro nedugo nakon što je izvučen iz ruševina oko pet sati nakon eksplozije.

- Manipulacije kod plinskog štednjaka ukazuju na to da je eksplozija namjerno izazvana - rekla je u nedjelju glasnogovornica bečke policije Adina Mircioane.

- Kad je pronađen držao je u ruci upaljač -  dodala je. Poginuli 19-godišnjak navodno je preko Facebooka poručio svojim prijateljima da je "stigao posljednji dan“. Mladić je navodno bio bez posla i imao ljubavne probleme. Zdravstveno stanje dviju osoba koje leže na Intenzivnom odjelu jedne od bečkih bolnica je stabilno, rekla je glasnogovornica bečke Bolničke udruge Andrea Danmayr.

>>Snažna eksplozija u Beču: Mladić poginuo, ženu spasili iz ruševina

>>Na Fejsu objavila da je sretna, a minutu kasnije poginula

Komentara 5

DE
Dejan1000
19:36 27.04.2014.

Zbog necijeg hira mogle su i druge osobe stradati.

HR
HR4ever
20:57 27.04.2014.

Mladic se pokusao ubiti..........a pronaden mrtav....??????

AA
aabbcc
22:42 27.04.2014.

Manje opasno je dozvoliti da narod drzi bombe u zgradama od ovoga plina, plinskih boca i plinskih instalacija... !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije